Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tartós kapcsolatban: ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tartós kapcsolatban: ha a párod szeretné az egyuttlétet, de te nem, mit teszel?

Figyelt kérdés
Sajnos néhány honapja ez a probléma nálunk. A baba szuletése után még egy darabig rendben volt, aztán egyre fáradtabb voltam, feszultebb, és ritkultak az egyuttlétek. most egy jo ideje nem is kívánom, elég csak ha odabújok. ha mégis egyutt vagyunk, nem tudok ott lenni gondolatban, és ugy érzem, inkább csak a férjem miatt, mert szeretem és nem szeretném megbántani, mert turelmes, de nem a végtelenségig...
2009. jún. 20. 22:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nincs gyerek, de van olyan, hogy csak a közelségét kívánom, nem akarok szexet. Olyankor az értésére szoktam adni, és sosincs ebből gond. (10 éve vagyunk együtt.)

Szerintem beszélgess vele erről, mondd meg neki, hogy ez neked most nehéz időszak, és hogy legyen türelemmel. Nincs segítséged, aki a babát néha elrendezné, amíg te pihensz?

2009. jún. 20. 22:15
 2/12 anonim ***** válasza:
81%

Én még csak 21 vagyok, de remélem tudok segíteni:) Szóval szerintem próbáljatok meg kikapcsolódni, nem tudom mennyi idős a pici/amúgy gratu hozzá:)/. De ha megtudnátok oldani, egy akárcsak egy délután kettesben maradtok, és arra megleped a férjed egy szexi fehérneművel, vagy egy forró fürdővel, esetleg valami egyéb erotikus dologgal, szerintem sokat lendítene a dolgon, vagy esetleg próbáljátok meg, hogy minden második este kicsit előbb ágybabújtok, ha engedi a pici, és nem lesztek olyan fáradtak, akkor biztosan nagyobb kedvvel vágsz neki! Ilyenkor próbálj meg rákoncentrálni, és magadra, hidd el menni fog :) Neked is jár ez a baba mellett is!

Sok sikert:)!

2009. jún. 20. 22:17
 3/12 anonim ***** válasza:
87%

meg kell beszelni vele (ha emg nem tetted)

ha nem bir annyit varni, amig neked jo, valakivel baj van:)

Ha erolteted csak rosszabb lesz, nekem meg nincs gyerekem, de rossz hatassal van a kapcsoaltunkra, ha olyankor is csinaljuk, mikor nekem annyira nincs kedvem, csak nem mondom el,inkabb csinaljatok ritkan, de olyankor legyel ott 1005osan, mint gyakrabban ugy, hogy total mason ajr az eszed es nem is szeretned. Mindig legyen olyan, mintha az elso lenne (marmint a legelso), hogy azt erezd, igen, ezt akarom es biztos vagyok benne!

2009. jún. 20. 22:27
 4/12 A kérdező kommentje:

KOszi:)

15 hónapos a kicsi. Elég rosszul alszik éjszaka, ez még nehezíti a dolgot, mert azt a néhány órát én szívesebben alszom...Es hiába van kulon szobája, szinte mindig felébred olyankor, ha mégis osszejonne valami..Szerintem a fáradtság és ez vezethetett oda, hogy már egyáltalán nem is kívánom.

Ilyenkor mit lehet tenni? akarat ellenére, csak a másik (és/vagy a kapcsolat) érdekében mégis engedni?

2009. jún. 20. 22:28
 5/12 A kérdező kommentje:

a férjem eddig turelmes volt,beszéltem is vele, csak tudom, hogy akármeddig nem húzható a dolog, mivel neki jobban hiányzik, és szerintem minél tobb ido telik el, én annál inkább eltávolodok.

Koszi a válaszokat, tippeket.

2009. jún. 20. 22:31
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha akaratod ellenére (magyarán: szánalomból) teszed meg, az nem jó. Neked sem jó, és a párodnak sem, mert biztosan "leveszi", hogy nem élvezed. Nem vigyázna valamelyik nagymama egy-két napra a babára? Már nem olyan kicsi.
2009. jún. 20. 22:32
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi 4 és fél éve vagyunk együtt. Nálunk ugyan még nincs baba, de nekem napi 12 órát vesz igénybe a munkám (utazással együtt), és ez így nekem igen fárasztó. Elég sokszor megesik, hogy nincs kedvem/erőm az együttléthez, inkább csak a fal felé fordulva aludnék. Ilyenkor én simogatással szoktam kielégíteni a párom. Volt időszak, amikor engedtem neki, de ő is észrevette, hogy nem vagyok ott igazán, csak fizikailag. Ha ki tudom magam pihenni, persze együtt vagyunk, de olyankor nekem is ott a fejem is. :) Szerintem is próbáljatok meg egy "szabadnapot" kivenni a babától, és pihenjetek, örüljetek egymásnak!
2009. jún. 20. 22:49
 8/12 anonim ***** válasza:
51%
Nem lehet valami érzelmi gondod vagy hormonális! Kérhetsz szaktanácsot is!!! Amúgy nálunk 2 hónapos a kicsi! Néha én is úgy vagyok hogy inkább aludnék ki tudja meddig pihizhetek míg nem kell föl! Szerintem nem szánalom ha lefekszel a férjeddel és te most nem kívánod! Neki is vannak szükségletei!
2009. jún. 20. 22:50
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
22:50! Én terhességem alatt volta így! 4.hónaptól nem kívántam a férjemet sexuálisan! Nehéz volt! Bár ő nem erőltetett semmit! Mégis zavart a dolog, mert szeretem és tudtam rossz neki! Nekem is elég volt ha hozzábújtam vagy megcsókoltam! De a baba születése után helyre jött úgy ahogy! Remélem sikerül!!!
2009. jún. 20. 22:56
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

15 honapos már nem olyan kicsi, hogy ne lehetne a nagyszülökre bizni egy vagy 2 éjszakára vagy barátnöre bizni, mig elmentek sétálni, beszélgetni, vacsi valami, te is nyugisabb lennél, nem azon rettegnél hogy mikor sir fel az orgazmus pillanatában. én igy oldanám meg. ha eddig szeretted, ne távolodjatok el .. ha kivántad öt még pár honapja az nem tünik csak ugy el.

32

2009. jún. 21. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!