Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tartós kapcsolatban: ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tartós kapcsolatban: ha a párod szeretné az egyuttlétet, de te nem, mit teszel?

Figyelt kérdés
Sajnos néhány honapja ez a probléma nálunk. A baba szuletése után még egy darabig rendben volt, aztán egyre fáradtabb voltam, feszultebb, és ritkultak az egyuttlétek. most egy jo ideje nem is kívánom, elég csak ha odabújok. ha mégis egyutt vagyunk, nem tudok ott lenni gondolatban, és ugy érzem, inkább csak a férjem miatt, mert szeretem és nem szeretném megbántani, mert turelmes, de nem a végtelenségig...
2009. jún. 20. 22:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
ha neki lenne kedve, de nekem nem, és végképp nem tudna olyan hangulatba hozni, akkor megérti és kész.. ha nincsen kedvem hozzá, akkor nincs..nem erőlteti..nem hisztizik, mint egy ovodás kisfiú, ha nem kapja meg a játékát.. majd máskor (amikor nekem is kedvem van) megkapja amit szeretne, ennyi.. 24/L
2009. jún. 21. 12:59
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

nálunk meg az van hogy nekem többször van kedvem mint a páromnak ez se könyü, én is mindig megértem, de mondjuk igy babát is nehéz gyártani:)

32

2009. jún. 21. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!