Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akkor végül akar valamit vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor végül akar valamit vagy csak szívat?

Figyelt kérdés

A volt barátnőmmel fél éve szakítottunk, közös meg1ezés alapján. Már kb 3 hónapja minden nap rám ír messen, elég sokat beszélgetünk. Terveztem, hogy vizsgák után megmondom, hogy még tetszik nekem mert úgy vettem észre, hogy én is még tetszem neki. Azonban egyik nap kérdeztem, hogy tegnap kivel volt kinn? Ő erre azt mondta, hogy még amit a reggel csinált arra sem emlékszik nem, h a tegnapra. Hát ezt ki hiszi el?

Új barátja nincs, lehet h kapott egy más fiút csak nem akarja elmondani?...de akkor mért ír rám minden nap?

2009. jún. 27. 21:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Amúgy ez tényleg érdekes, az én volt barátom is ezt csinálja. 2 évet voltunk együtt, mi is fél éve szakítottunk. Ahányszor feljövök msn-re annyiszor ír rám, át szoktam menni hozzá néha, meg dumálunk. Közben más nőkről beszél mindig, meg hogy milyen bulikban volt..:D Szerintem csak kíváncsi, hogy mi van veled :)

16/L

2009. jún. 27. 22:03
 2/6 A kérdező kommentje:
ő nem beszél egy fiúról sem, pedig tudom, hogy még szokott beszélgetni egy-két fiúval. Nem mond el magáról semmit és idegesít, én magamról mindent elmondok.
2009. jún. 27. 22:06
 3/6 anonim ***** válasza:
áhh ilyet nekem is csinált a csajom, de csak fel akart kavarni, ha meg mondtam neki, h talizhatnánk meg összejöhetnénk akkor már hátrált... amúgy ez a tetszéses dolgot nem értem, nem azt akartad írni, h még kedved vagy szeret? Gondolom nem plasztikázták át egyikőtöket se, hogy ne tetszetek egymásnak.
2009. jún. 27. 22:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Ő hívott ki engem csak valahogy mindig úgy alakult, hogy nem volt időm. De mondtam egy másik időpontot, akkor meg neki nem volt ideje.
2009. jún. 27. 22:08
 5/6 A kérdező kommentje:
jha meg ha nem vagyunk messen, szokott írni sms-eket
2009. jún. 27. 22:12
 6/6 anonim ***** válasza:
akkor sztem meggondolta magát
2009. jún. 27. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!