Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is idegesítő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is idegesítő a túlzott érzelmesség egy sráctól?

Figyelt kérdés
Már nem ismerkedem a korombeliekkel emiatt.Teljesen megőrjít.Nem vagyok érzéketlen de hogyan támaszkodjak egy sírós 20évesre?19l
2012. máj. 19. 17:20
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Nem akartam megbántani senkit.nem én vagyok a legjobb,csak érdekelt a véleményetek.
2012. máj. 19. 19:59
 22/31 anonim ***** válasza:

Persze ti nők meg szórakozzatok összevissza mindenfelé, miközben minket basztatnak.. mert ugye ti sem kaptok semmiféle nevelést..

Azért ne legyen már ennyire egyoldalú a dolog..

Ha meg katonai szolgálat lesz harcoljon mindenki, mert mindenki nagy szarban van! Vagy ha nem, akkor inkább felakasztom magam nem fogok egy liberalista mocsok világban szenvedni, aztán felőlem megehetik egymást az emberek.

Azért a férfiak is eléggé maguk alatt vannak. Csakúgy mint a nők. De most maradjunk a férfiaknál: nekünk nem szabad érzelmesnek lenni, tartsunk el családot, védjük meg magunkat, a hazát, nem szabad otthon lennünk, dolgozzunk a bányákban, és még sorolhatnám.

Valóban a nők sok mindent ellátnak, talán többet is csinálnak, de a mi idegeink mennek el azzal, hogy biztos anyagi körülményeket tudjunk fenntartani. ÉS közbe még érzelmeink se legyenek túlzottan.

Nos akkor kikre támaszkodjunk? Mert ti elvárjátok, hogy legyünk férfiak, miközben ti kisirjátok magatok a barátnőitek elött és máris megkönnyebűltök. A mi helyzetünk nem egyyszerű ilyen szempontból, mert akkor már nem is lennénk férfiak. ÉS nekem is rengeteg problémám van, de nem beszélek ezekről, inkább megdöglök egy szívrohamban, csak ne legyek kisfiús gy lány elött, mert vannak érzelmeim.

Sajnos egyesek túlzottan érzelmesek. ÉS?

Vannak olyan lányok, akik túlzottan férfias d.olgokat szeretnek. És? Van családjuk.

Vagy dobod a fenébe aa srácot, vagy megtanulod elfogadni a másikat. A párkapcsolat valahol ott kezdődik hogy elfogadjuk a másikat.

Vannak olyanok, akik az eq szintjük magas, de semmivel sem rosszabbak másnál.

2012. máj. 19. 20:00
 23/31 anonim ***** válasza:
igazából szerintem az a helyzet, hogy régebben a nőkre kevésbé tekintettek haverként, és a sírásokat, meg depressziós megnyilvánulásokat haveroknak mondogatták a srácok. most egyre több fiú-lány haverság van, és szerintem sok srác úgy érzi, hogy akkor, ha a kiszemelt előtt is így viselkedik, nem lesz gond.
2012. máj. 19. 20:02
 24/31 anonim ***** válasza:

nem akarlak megbántani, de elég rossz heteim vannak mostanság. Sose beszélem ki a gondjaimat, főleg nem lányoknak, mert kipletykázzák azokat.

Így jártam, majd megtanulok érzelem mentesen élni.

2012. máj. 19. 20:02
 25/31 anonim ***** válasza:

19:49 es vagyok

Nem bántottál meg csak olyan dolgokba keveredtél bele amit te magad nem csináltál végig. Könnyű úgy véleményt mondani valamiről, hogy nem próbáltad ki. Az ilyet viszont én marhára ki nem állhatom.

El kellene fogadni a másikat, ha még 19 éves korodra nem jöttél volna rá, akkor elmondom hogy nincs 2 egyforma ember. Ha neked nem tetszik valamilyen tulajdonság a másikban akkor nem kell keresni a társaságát, és a problémád meg van oldva. Több mint való nem vagy rákényszerítve ezekre..

2012. máj. 19. 21:15
 26/31 anonim ***** válasza:
19.49-es ne keverj engem a kérdezővel :)
2012. máj. 19. 21:20
 27/31 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam a katonaságra,hogy amiatt van,mert az én korosztályombeli fiúk ilyenek,az idősebbek meg nem.
2012. máj. 19. 21:22
 28/31 anonim ***** válasza:
a lányokra is ráfér egy jó adag nevelés... nem vagytok semmivel kivételek.
2012. máj. 19. 21:23
 29/31 anonim ***** válasza:

Na ne haragudj, de a katonaság nem megoldás. És ezt nőként mondom. Nekem a felnőtt férfi ismerőseim mesélték, hogy azt az időt nem sírják vissza. Mert az volt a jobbik eset, ha korrekt helyre kerültél, amúgy volt ahol az egész iszonyatosan kőkemény szopatásból állt. Volt -sajnos a hely nevére nem emlékszem, valahogy nagyon a határ felé volt - egy fickó, aki mondta, hogy náluk nem kevesen lettek öngyilkosok. Mert nem bírták azt a lelki terrort, ami rájuk nehezedett. Amúgy is egy csomóan teljesen zakkantak lettek, mikor kikerültek, szóval tulajdonképpen még gázabb embert kaptál a legvégén, mint aki eredetileg bement. És személy szerint úgy gondolom, ha már férfiakat akarunk visszaküldeni katonának, akkor az összes kacsaszájú nyávogó p.icsát is bedughatnánk vmi "erkölcsneveldébe" közvetlenül a háztartástan óra mellé. Mert ugye oké, hogy a férfiak férfiatlanodnak, de a nők is. Az nem egy igazi nő, aki csak szép és hagyja magát megdugatni a pénzért.

Plusz amivel neked problémád van, az a pitiáner problémákon való kesergés. És erre elég lenne az értelmes szülői nevelés is. Az öcsém elég fiatal srác még, 19 éves, mint te. Mégis, a nevelésünkből kifolyólag neki nem az a legfontosabb, hogy melyik rajcsávópartin mennyire trendi ruhát vesz fel, hanem hogy kell fúrni, faragni, lámpákat, kapcsolókat, konnektorokat szerelni, szóval amolyan férfias munkák. És nagyon érett szerintem, ettől függetlenül vannak barátai, barátnője, hobbijai, csak igazi férfi(kezdemény :)). És ha neadjisten szomorú valami miatt, hát meghallgatjuk, ettől még férfi marad. De ezt nem a katonaság hozta ki belőle, hanem anya nevelése. Ritka manapság az olyan szülő aki úgy bármilyen formában nevelni próbálná a gyerekeit, és szerintem ez a fő probléma.

2012. máj. 19. 22:42
 30/31 A kérdező kommentje:
Utolsó!köszönöm,azt hiszem átláttad a dolgokat rendesen.egyébként egy éve eljöttem otthonról,hát Isten tudom mi a háztartás...
2012. máj. 19. 22:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!