Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is idegesítő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is idegesítő a túlzott érzelmesség egy sráctól?

Figyelt kérdés
Már nem ismerkedem a korombeliekkel emiatt.Teljesen megőrjít.Nem vagyok érzéketlen de hogyan támaszkodjak egy sírós 20évesre?19l
2012. máj. 19. 17:20
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
,Nem a feje fájt,a pici lelke.álljon ki magáért,ne rinyáljon.én is azt tettem mikor 17 évesen apám félholtra vert mert ittam kics,,,
2012. máj. 19. 17:53
 12/31 anonim ***** válasza:
értelek. ez nem hiszem, hogy férfi/női dolog, vannak különböző alkatú emberek. mint mondtam, én ritka agresszívvá válok, pedig egyébként igencsak higgadt vagyok.
2012. máj. 19. 17:57
 13/31 anonim ***** válasza:

Engem is zavar a fölösleges rinyálás. De nőknél is, nemcsak férfiaknál.

Viszont eszemben sem volt arcon csapni a barátom, hogy szedd már össze magad te szerencsétlen, és ne bőgjél, mikor meghalt az egyik közeli ismerőse, és ezen nem gyengén kibukott.

Az érzéseid akár hevesebb kifejezése bizonyos reakciókra normális. Én se szeretem a síró férfi látványát, de aláírom, hogy van olyan helyzet, amikor ő is összeroppan lelkileg.

Lehet, hogy te éppenséggel nagyon kemény és szilárd lelkivilággal bírsz, de tudod nem vagyunk egyformák.

21L

2012. máj. 19. 18:03
 14/31 A kérdező kommentje:
Utolsó!érdekes amit írsz,de azért ne fojtsd magadba a dolgokat,az agresszió nem jó ám!
2012. máj. 19. 18:04
 15/31 A kérdező kommentje:
21l!köszi a választ.igen,az ilyen eset kivételt képez,meg a börtönre ítélt válaszoló is.
2012. máj. 19. 18:06
 16/31 anonim ***** válasza:

Rinya alatt itt azt értem, hogy megfázott és már nyüszög, meg rosszul van. Ha erősebben szólnak rá már fátyolosodik a szeme, ha valami nem tetszik neki, akkor a világot okolja mindenért... a női hiszti ritka visszataszító de egy férfinél pedig abszolút nem megengedhető.

Egyre több az olyan férfi akinek ilyen kis "érzékeny" a lelkivilága. :/

2012. máj. 19. 18:14
 17/31 A kérdező kommentje:
Meg lehet nevelni őket?szerintem emiatt sem jó,h eltörölték a sorkatonaságot...
2012. máj. 19. 18:17
 18/31 anonim ***** válasza:
nem olyan nagy gond az, hogy eltörölték a sorkatonaságot - én valószínűleg az lettem volna, aki mindig bepofázik, ezért az egész arról szólt volna, hogy takarítok, krumplit pucolok, amit miatt megint csak lázadtam volna, szóval végeláthatatlan helyzetbe csöppentem volna (volna most egyszer, utoljára).
2012. máj. 19. 18:20
 19/31 A kérdező kommentje:
Szerintem meg változnod kéne.nem tudom,hány éves vagy,de a beilleszkedés jobb út a túléléshez mint a lázadás.
2012. máj. 19. 18:29
 20/31 anonim ***** válasza:

Egy nő inkább kislány beszél a katonaságról. Epic! vegyél már vissza kislány!

Semmi köze a katonasághoz valakinek az érzelmi világához. Nálunk volt olyan katona aki depressziós lett mert katonának kellett állnia, olyan is volt aki behugyozott a kézigránát robbanásától, nem beszélve arról aki sírt éjszaka. Egy csomóan nehezen viselték a kiképzés egyes részeit. Bár tudom, de biztos a legszuperebb géneket örökölted a szüleidtől és mindenkinél jobb vagy!

Ezt a dolgot katonaság nem eltörli, inkább csak megerősítik szegényekben.

Ha ez neked ennyire zavaró akkor ne ismerkedj érzelmileg gyenge emberekkel és a problémád meg van oldva, ettől függetlenül nem kellene általánosítanod!

2012. máj. 19. 19:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!