Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is idegesítő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is idegesítő a túlzott érzelmesség egy sráctól?

Figyelt kérdés
Már nem ismerkedem a korombeliekkel emiatt.Teljesen megőrjít.Nem vagyok érzéketlen de hogyan támaszkodjak egy sírós 20évesre?19l
2012. máj. 19. 17:20
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:

Engem idegesít. Nem mondom, hogy ne legyenek érzései, de azért férfi a férfi mert nem rinyál mindenen.

22/L

2012. máj. 19. 17:27
 2/31 anonim ***** válasza:
0%
én érzékeny vagyok, de nekem az érzékenység nem sírás formájában jön ki, hanem verés formájában. nővel szemben egy cifra lealázás formájában, aminek az alapja nagyon is valós és őszinte.
2012. máj. 19. 17:30
 3/31 anonim ***** válasza:
de egyébként mi az, hogy túlzott érzelmesség? kifejthetnéd.
2012. máj. 19. 17:31
 4/31 A kérdező kommentje:
Pl...nyálas dolgok:' magányos vagyok egyedül éjjelente,engem nem fognak szeretni...'anyám leordított,úgy fáj nekem'
2012. máj. 19. 17:35
 5/31 A kérdező kommentje:
Az én életem kemény volt,de nem rinyáltam ennyit.volt egy pasim ha fáradt volt sírt...mit kezdjek ilyennel?
2012. máj. 19. 17:36
 6/31 anonim ***** válasza:

Nekd akkor én kellek,nem sirtam már 5 éve :)

20F

2012. máj. 19. 17:38
 7/31 anonim ***** válasza:

ti kisirhatjátok magatokat, de a férfiak nem?

Ti lehettek túlzottan érzékenynek mindenre, de a pasik nem?

Jah mert ő férfi..

Hát ezért döglenek meg elöbb, mert ha így csinilják az nem jó, ha meg úz akkor meg azért.. pff

2012. máj. 19. 17:40
 8/31 A kérdező kommentje:
Figyelj,velem mindent meg lehet beszélni,minden barátom támogattam eddig lelkileg.de ne rinyáljon feleslegesen!
2012. máj. 19. 17:43
 9/31 anonim ***** válasza:

az, hogy engem nem fognak szeretni, miért is lenne nyálas? mármint, ember, a magány érzete, vagy a szeretethiány a férfiaknál is jelentkezik (ha barátnője voltál, ötletem sincs, mi volt ez a duma, akkor tényleg rinyálás, viszont, ha haverja, barátja, akkor úgy gondolta, hogy végülis miért ne dumálhatná ezt meg veled).

nos, ha az én anyámmal ordítoznál, megértenéd, hogy fáj a fejem - már csak azért is, mert én is szintén leordítottam, és KOMOLYAN fáj a fejem néha egy veszekedés során, mert rendkívül ostoba módon viselkedik.

na ez, hogy ha fáradt volt, sírt... ez kissé vicces. :D szerintem volt más a háttérben is, de érdekes.

valamint van különbség a sírás, és zokogás között is.

mindenesetre én sírtam, keservesen, mikor elítéltek. gondolom, ennek örömére ki is tetted volna a szűröm.

2012. máj. 19. 17:45
 10/31 anonim ***** válasza:
Kicsit zsarolásszaga van.
2012. máj. 19. 17:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!