Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Idegesítő ex. Hagyjam vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idegesítő ex. Hagyjam vagy ne?

Figyelt kérdés

A kérdés az lenne, hogy a barátom "exe" időnként felüti a fejét és írogat a barátomnak. Azért "exe", mert igazából sosem jártak csak találkozgattak, összejártak...

A barátom már le is törölte a közösségi profiljáról, de a csaj most írt neki egy álszent dumát, hogy ő nem érti, hogy miért kapja ezt, stb stb. Az elején engem becsmérelt fenyegetett, az utcán zaklatott, de egy darabig semmi, most meg lehet, hogy megtért, vagy nem tudom. Szánalmas! Ez az egész Fbook is annyira kapcsolatromboló, de a kérdés az: Visszaírjak neki vagy ne is foglalkozzak vele? (amugy egy nagyon számító és érdeklány, ezért is írtam, hogy annyira álszent)

L/22

2012. máj. 1. 08:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Barátod tartja vele a kapcsolatot, vagy érdekli a lány ?

Ha nem akkor nem kell foglalkozni vele majd megunja.

2012. máj. 1. 08:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem foglalkozz a csajjal,mert nem érdemes, főleg akkor, ha a barátodat sem érdekli már. Egyszer majd megunja.
2012. máj. 1. 09:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Én is ugyanerre gondoltam, köszönöm a válaszokat! Amúgy a barátom soha de soha nem keresi őt, úgyhogy biztos nem érdekli!:)
2012. máj. 1. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!