Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez mit jelent egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mit jelent egy lánynál?

Figyelt kérdés
van egy lány akivel már 4. randink volt tegnap és elég tanácstalan vagyok a felfogásával kapcsolatban :/ minden hétvégén találkoztunk eddig,a mult héten haverokkal egyutt voltunk kint,és kicsit ivott..nem volt berúgva,de kicsit spicces volt,és a búcsúnál már józanon volt egy szájrapuszi is (az elso!) aztán tegnap este kint voltunk sétálni,beszélgteni,de mikor érte mentem már csak arcrapuszi volt,nem is eroltettem mást..sokat dumáltunk,nevettunk,vannak kozos témáink,ezt már o is észrevette..tisztáztuk szóban hogy mindketten szimpatikusak vagyunk egymásnak,és búrjuk egymás társaságát..továbbá azt is hogy lenne-e kedve esetleg komolyabban is foglalkozni kettonk dolgával..mondta hogy igen,de búcsúnal nem volt sem szájrapuszi,sem semmi ilyesmi..elég konzervatív e-téren..mi lehet ennek az oka???

2012. máj. 19. 11:35
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:
nos ha sokat irnák neki akkor az lenne a baj hogy ragados vagyok,meg unalmas h mindig irkálok neki
2012. máj. 20. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!