Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez mit jelent egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mit jelent egy lánynál?

Figyelt kérdés
van egy lány akivel már 4. randink volt tegnap és elég tanácstalan vagyok a felfogásával kapcsolatban :/ minden hétvégén találkoztunk eddig,a mult héten haverokkal egyutt voltunk kint,és kicsit ivott..nem volt berúgva,de kicsit spicces volt,és a búcsúnál már józanon volt egy szájrapuszi is (az elso!) aztán tegnap este kint voltunk sétálni,beszélgteni,de mikor érte mentem már csak arcrapuszi volt,nem is eroltettem mást..sokat dumáltunk,nevettunk,vannak kozos témáink,ezt már o is észrevette..tisztáztuk szóban hogy mindketten szimpatikusak vagyunk egymásnak,és búrjuk egymás társaságát..továbbá azt is hogy lenne-e kedve esetleg komolyabban is foglalkozni kettonk dolgával..mondta hogy igen,de búcsúnal nem volt sem szájrapuszi,sem semmi ilyesmi..elég konzervatív e-téren..mi lehet ennek az oka???

2012. máj. 19. 11:35
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
nem tom..én is szégyenlősebb fajta voltam de egyáltalán nem gagyi ha rákérdezel..jobb mint szó nélkül belecsapni a lecsóba főleg hogy egy jó lányról van szó akivel komolyabb kapcsolatot akarsz nem a falu k""vájárol akit csak meg akarsz dönteni!
2012. máj. 19. 12:48
 12/31 A kérdező kommentje:
perszehogy nem..viszont nem is akarom túlzásba vinni a dolgokat..mert a mai lányoknál eléggé divatba jott,hogy magasan lesz@rják azokat a pasikat aki keresi oket,vagy kedves veluk..ezért tartok én ettol
2012. máj. 19. 12:50
 13/31 anonim ***** válasza:
tény hogy sokkal jobban felkelted egy lány érdeklődését ha nem futsz utánna..de mivel itt már jó néhány randin tul vagytok nyilván tudja hogy tetszik neked és ha nem lépsz vmit akkor viszont lehet hogy azért fog lepattintani..mert azért 20évesen dulnak a hormonok..lehet vki gyorsabb lesz nálad!! mindenképpen irj ide a legközelebbi randi után hogy mi volt:) nem arrol van szó hogy félsz megkérdezni?mert a fiúk az ilyesmitől általában berezelnek..egyszerűbb lekapni és lesz ami lesz de sztem a lánynak is jobban esik ha látja hogy tiszteletben tartod és az engedélye nélkül nem veted rá magad
2012. máj. 19. 12:56
 14/31 A kérdező kommentje:
koszi az eddigi válaszaidat..igazából felbuzdítottál arra hogy ne féljek lépni irányában..van itt mégvalami..csak szombatonként találkoztunk eddig.én viszont keveslem,foleg most hogy már 4.randi?hmm..nem kevés ez? amúgy nem kertelek,bevallom eléggé tartok megkérdezni ilyesmit hogy meg e csokolhatom.még nem volt rá péílda hogy kérdeznem kellett volna
2012. máj. 19. 13:01
 15/31 anonim ***** válasza:

szerintem simán szégyellős a lány és tényleg lehet, h mivel "nem a kapcsolatairól híres", ezért a csókolózás terén sincs túl nagy tapasztalata.

szerintem nem kell rákérdezned, h "megcsókolhatod-e", az nem mindig jön ki olyan jól és lehet a válasza nem lenne, mivel zavarba hozod, ezért inkább azt javaslom, trükközz kicsit. mondjuk 17:17 perckor mondd, hogy ez szerencsét hoz, csukja be a szemét és kívánjon valamit és gondoljon rá erősen fél percig, neked ez mindig bejön. és amikor becsukja a szemét, odahajolsz és finoman megcsókolod. szerintem ez ilyen egyszerű.

(lehet gagyi példát írtam, de találd fel magad, keress hasonló helyzeteket :))

2012. máj. 19. 13:08
 16/31 A kérdező kommentje:
dehogy gagyi,szerintem szuper otlet :D és mi a véleményed a találkozásrol? 4.randi után lehet novelni a heti találkozások számát?
2012. máj. 19. 13:15
 17/31 A kérdező kommentje:
mert nem egy városban lakunk..
2012. máj. 19. 13:16
 18/31 anonim ***** válasza:
mennyire messze laktok egymástól? szerintem simán lehet a heti egyről heti 2-3 alkalomra növelni :)
2012. máj. 19. 13:20
 19/31 A kérdező kommentje:
nagyjábol 25 km a távolság,o a városomba jár suliba,én meg már dolgozom.hétvégenta kapom meg a kocsit,akkor megyek el érte,de hétkozben nem tudom így megoldani :/
2012. máj. 19. 13:28
 20/31 anonim ***** válasza:
de most nem értem. hét közben miért nem tudtok találkozni, ha egy városban vagytok? mondjuk neki suli után...
2012. máj. 19. 13:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!