Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mit jelent egy lánynál?
Figyelt kérdés
van egy lány akivel már 4. randink volt tegnap és elég tanácstalan vagyok a felfogásával kapcsolatban :/ minden hétvégén találkoztunk eddig,a mult héten haverokkal egyutt voltunk kint,és kicsit ivott..nem volt berúgva,de kicsit spicces volt,és a búcsúnál már józanon volt egy szájrapuszi is (az elso!) aztán tegnap este kint voltunk sétálni,beszélgteni,de mikor érte mentem már csak arcrapuszi volt,nem is eroltettem mást..sokat dumáltunk,nevettunk,vannak kozos témáink,ezt már o is észrevette..tisztáztuk szóban hogy mindketten szimpatikusak vagyunk egymásnak,és búrjuk egymás társaságát..továbbá azt is hogy lenne-e kedve esetleg komolyabban is foglalkozni kettonk dolgával..mondta hogy igen,de búcsúnal nem volt sem szájrapuszi,sem semmi ilyesmi..elég konzervatív e-téren..mi lehet ennek az oka???2012. máj. 19. 11:35
2/31 A kérdező kommentje:
egyértelmuen puszit akart adni,mert az arcát nyújtotta felém,így esély nem volt rá :D
2012. máj. 19. 11:40
3/31 A kérdező kommentje:
valami csaj írhatna esetleg,abbol talán ki tudnék indulni
2012. máj. 19. 11:57
4/31 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Ha "kedve lenne komolyabban is foglalkozni a kettőtök dolgával", az már egyértelműen jó jel. Kezdeményezz te, és csókold meg, ne feltétlenül a randi végén, hanem akár közben is. 19/L
5/31 A kérdező kommentje:
én 22 a lány pedig 20.de hogyan?nem kerulunk olyan szituációba.nem volt még olyan ,,pár csendes másodperc,amikor csak néztek egymás szemébe,, na jó,fogjuk rá hogy volt de,mivan ha nem akarja? hogyan kezdjek bele,amikor jelét sem adja hogy o is akarja?
2012. máj. 19. 12:34
6/31 anonim válasza:
hány évesek vagytok? mert az is lehetmég nem csókolozott..de ha már szóban megbeszéltétek hogy szimpatikusak vagytok egymásnak és egy szájrapuszi is bejátszott félspiccesen akkor legközelebbi randira menj egy virággal,(az bejön a csajoknak még mindig)és búcsúzásnál kérdezz rá kerek perec hogy megcsókolhatod e!!én emlékszem soha nem kezdeményeztem egy fiúnál sem első csókot..nekem az se jött be hogy egy fiú szó nélkül szia után be dugja a számba a nyelvét..:)viszont ha jó volt a randi,egymásra vagytok hangolódva akkor erre a kérdésre tuti igen lesz a válasz! üdv:25 éves nő
7/31 anonim válasza:
6os vok! 20évesen már tuti csokolozott:)akkor marad a rákérdezős variáció!
8/31 anonim válasza:
Amikor közel tudsz kerülni hozzá, átkarolod belenézel a szemébe és lassan közelítesz a fejeddel, száddal, ha nem akarja elfordul, eltolja magát, ha akarja akkor elcsattan a csók.
9/31 A kérdező kommentje:
amúgy nem a kapcsolatairól híres,úgy értem nem sok volt neki,lehet szégyenlos vagy én nem is tudom mit gondoljak..mindenrol eldumálunk,jol érezzuk egyutt magunkat,mondja is,de valahogy mégsem érzem hogy úgy igazán vonzódna..villog benne a vészjelzo!
2012. máj. 19. 12:42
10/31 A kérdező kommentje:
a csókról meg annyit,hogy nem túl gagyi próbálkozás ha rákérdezek? ,,megcsókolhatlak? ,, ilyen még nem volt hogy kérdeznem kellett volna
2012. máj. 19. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!