Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez mit jelent egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mit jelent egy lánynál?

Figyelt kérdés
van egy lány akivel már 4. randink volt tegnap és elég tanácstalan vagyok a felfogásával kapcsolatban :/ minden hétvégén találkoztunk eddig,a mult héten haverokkal egyutt voltunk kint,és kicsit ivott..nem volt berúgva,de kicsit spicces volt,és a búcsúnál már józanon volt egy szájrapuszi is (az elso!) aztán tegnap este kint voltunk sétálni,beszélgteni,de mikor érte mentem már csak arcrapuszi volt,nem is eroltettem mást..sokat dumáltunk,nevettunk,vannak kozos témáink,ezt már o is észrevette..tisztáztuk szóban hogy mindketten szimpatikusak vagyunk egymásnak,és búrjuk egymás társaságát..továbbá azt is hogy lenne-e kedve esetleg komolyabban is foglalkozni kettonk dolgával..mondta hogy igen,de búcsúnal nem volt sem szájrapuszi,sem semmi ilyesmi..elég konzervatív e-téren..mi lehet ennek az oka???

2012. máj. 19. 11:35
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
túl hamar végez iskolában..én még akkor dolgozom,és marhasokat kellene várjon
2012. máj. 19. 13:52
 22/31 anonim ***** válasza:
úú, hát ez így para. azért pénteki napokon mondhatnád neki, h "nem lenne kedved megvárni"? vagy valami ilyesmi. te mikor végzel és mikor végez ő a suliban?
2012. máj. 19. 15:16
 23/31 A kérdező kommentje:
o olyan 2 óra fele végez,én meg 3-kor..nekem még haza kell jonni zuhanyozni(fizikai munka napon),tehát illene egy zuhanyt bedobni találkozás elott sztem :D
2012. máj. 19. 16:23
 24/31 anonim ***** válasza:
hát akkor egy másfél órát azért csak tud várni néha, nem? barátnőzés, sétálás, shoppingolás... elfoglalja magát, ha ügyes :)
2012. máj. 19. 22:19
 25/31 anonim ***** válasza:
Volt randi?
2012. máj. 20. 13:10
 26/31 A kérdező kommentje:
a fenéket..kezdem úgy érezni hogy csak adok és nem kapok..már 4.randi után illo volna egy ki érdeklodést mutatnia felém nem?ha én nem írok neki,o nem jelentkezik..lehet hogyha nem hívnám ot találkozni talán nem is jelentkezne..az egyik barátnojével már régebb óta jóban vagyok,és tegnap azt mondta hogy a ,,kiszemelt lány,,-al beszélt valamelyik nap és azt mondta neki h lehet hogy osszejovunk,meg hogy ennek tokre orulne..nekem is ezt mondja,hogy jol érzi magát,és hogy el tudna velem képzelni kapcsolatot is..de mégsem veszem észre..mintha le se tojna..nem keres,nem ír nekem..én ezt már nem vágom
2012. máj. 20. 14:49
 27/31 A kérdező kommentje:
mi a francot csináljak?
2012. máj. 20. 17:42
 28/31 anonim ***** válasza:
miyen időközönként szoktál irni neki?mondjuk ha irsz minden reggel akkor holnap ne tedd..irj neki du-án amikor hazaértél a munkábol..ne magyarázkodj miért csak csinálj ugy minthaminden rendben lenne..aztán másnap megint kicsit később..akár ki is hagyhatsz egy napot és ha másnap megkérdezi mond hogy nagyon fáradt voltál ennyi nem kell monológot mondani hogy miért nem keresed..itt megkérdezheted várta e a hivásodat..ha ugy beszél mint akinek halál mindegy akkor hagyd a francba ha nem akkor még egy randira hivd el ott megprobálkozhatsz igy vagy ugy a csok jelenettel..:)..aztán majd lesz vmi..ennyit tudok mondani..engem baromira idegesitett mikor egy pali akire rávoltam kattanva nem hivott olyan gyakran mint előtte..rögtönjobban érdekelt!:)
2012. máj. 20. 21:20
 29/31 A kérdező kommentje:
épp az a gáz hogy nem írok neki gyakran,nem is loholok utána.direkt!hogy nehogy az legyen hogy csurog a nyálam rá mint a tobbinek..1 héten max 2-szer írok rá,de azt is csak azért hogy megbeszéljuk h mikor találkozunk,semmi felesleges nyálazás
2012. máj. 20. 21:37
 30/31 anonim ***** válasza:
ennyire futotta?
2012. máj. 20. 21:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!