Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire gáz az, ha egy 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz az, ha egy 20 éves lánynak még nem volt kapcsolata, csak egy rövidebb kis románca?

Figyelt kérdés
2012. máj. 18. 12:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Ultra gáz. Helyedben ki se mennék az utcára és nem mutatkoznék az emberek között.

Az, hogy lesz-e neked valaha valakid vagy, hogy egyáltalán valami összejön neked, ezeket mind felejtsd el. Örökre egyedül maradsz. Úgy fogsz megrohadni.

2012. máj. 18. 14:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Egy lánynál nem gáz, egy fiúnál már az!
2012. máj. 18. 14:20
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Lánynál is gáz.
2012. máj. 18. 14:23
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
utolsó: itt egyedül te vagy a gáz
2012. máj. 18. 14:42
 15/15 anonim ***** válasza:
idefigyelj.. ne foglalkozz azzal aki azt mondja hogy gáz.. egyáltalán nem az, sőt én kifejezetten örülnék egy ilyen barátnőnek akiről tudom hogy még nem ment át a fél város, én is ilyen vagyok..., és engem se érdekel a többiek véleménye, majd jön amikor jönnie kell ;) szal kitartást ! ;) 20/f
2012. máj. 18. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!