Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire gáz az, ha egy 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz az, ha egy 20 éves lánynak még nem volt kapcsolata, csak egy rövidebb kis románca?

Figyelt kérdés
2012. máj. 18. 12:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem gáz :) nem mindenki jön össze minden jött-menttel. idő kell megtalálni az igazit :)én is ezen dolgozom :) 22/F
2012. máj. 18. 12:25
 2/15 anonim ***** válasza:

örülj neki nem vagy ribi

senkit nem érdekel a hisztid

normális lány vagy

kit keresi a párja

sok más ilyen ember van

megtalálod azt kinek te vagy mesefalat

2012. máj. 18. 12:31
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem gáz, van az így néha. Az önmagában nem baj, ha 20 évesen nem volt még kapcsolata, csak az, ha ettől ő többnek érzi magát mindenkinél, esetleg azért nem volt még senkije, mert olyan nagyra tartja magát, hogy lenézi a férfiakat. De ez szerencsére nem törvényszerű.
2012. máj. 18. 12:36
 4/15 anonim ***** válasza:

nekem se volt még semmilyen kapcsolatom

19/f

2012. máj. 18. 12:38
 5/15 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, de mondjuk én nem érzem gáznak:D
2012. máj. 18. 12:48
 6/15 Diavolino44 ***** válasza:

Orulj neki, en mar elore felek, h a kovetkezo baratnomnek milyen sebeket okozott a ^szerelem^. Szerintem az ertek egy noben, ha nem ment rajta vegig a fel varos.

Rovidesen neked is lesz nyugi!

Sok Sikert

2012. máj. 18. 12:53
 7/15 anonim ***** válasza:
Nincs semmi baj vele. Sőt én ezt tartom normálisnak, de persze másoknak eltérő lehet a véleménye. Az intelligencia és a jólét egyenes arányban áll a párválasztás kitolódásával, illetve a pár nem választás esélyével. Jellemzően a szegény afrikai országokban még mind a mai napig, már 12 évesen férjhez adják a lányukat a családok. Vidéken élek, Budapesten tanulok, látom a különbségeket ezen a téren. Vidéken ha egy nő még 25 évesen se ment férjhez, és ott ebből következően nem szült gyereket, akkor vénlánynak hívják, lenézik, az idősebb asszonyok összesúgnak a háta mögött, meg minden ilyen baromság, amely a régmúlt hagyományaira emlékeztet. Budapesten ez másképp van, ott elég 30-35 évesen férjhez menni, gyereket szülni, sőt nem szülni is. De pl. vidéken az idősebb nemzedékben még él a gyermekáldáskori jókívánság, miszerint: Remélem megmarad! Vannak ilyen dolgok. 24F
2012. máj. 18. 12:55
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy bíztattok...csak félek, hogy esetleg velem van probléma :/
2012. máj. 18. 13:00
 9/15 anonim ***** válasza:
Miert lenne gaz 1 altalan nem az mind ahogy a tobbi kommetelo is irta örüly neki h nem vagy olyan mind a tobbi lany aki valtogassa a pasikat mind az alsonemuit.......majd meg talalod az igazit es ennnyi :)
2012. máj. 18. 13:14
 10/15 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz, hogy nincs pasid, bár szerintem 20 év körül már mindenkit zavar, ha nem volt kapcsolata. Van egy barátnőm, aki 22 és neki sem volt még soha. Nagyon zavarja őt is, folyton ezen agyal.
2012. máj. 18. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!