Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátomnak felajánlom, elviszem az ő levelét is a postára, erre azt mondja, azt jobb szeretné ő feladni. "Az a biztos alapon". Vélemény? Többi lent.
Nekem is hisztis a csajom, könnyen felismerem XDD
Csak már kezd leszokni róla, mert rájött, hogy értelmetlen.
Én azonnal elhagyom a műveleti területet, beülök a kocsiba és megyek horgászni. Mire hazaérek, lenyugszikXD
Én megyek akkor is, ha nem hisztizik XDD
Utána meg azért hisztizik, mert horgászni mentem, de akkor megyek vissza XD
"Én nem akarnék olyan kapcsolatot, ahol órákig beszéljük ki, hogy az egyik fél miért nem vihette a postára a másik leveleit."
Jogos, de valaki meg olyan kapcsolatot nem akar, ahol bizalmatlanság van. Különben sem "órákról" van szó, csak 1-2 mondat, amíg tisztázzák az okokat.
""Én nem akarnék olyan kapcsolatot, ahol órákig beszéljük ki, hogy az egyik fél miért nem vihette a postára a másik leveleit. Nálunk ez olyan piti dolog, hogy fél másodpercet szánunk rá mindössze kb így: "elvigyem a leveled?" "Nem kösz" "oké".""
És ez így lenne természetes. De nálunk nem így van. " miért nem vihetem el? nem bízol bennem? Már nem szerecc! Pedig tök jószándékból... de ha nem hát nem... Oké vidd csak a hülye leveled! De miért nem vihetem én? Már nemszerecc..... És ez megy elölről....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!