Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátomnak felajánlom, elviszem az ő levelét is a
postára, erre azt mondja, azt jobb szeretné ő feladni.
"Az a biztos alapon". Vélemény? Többi lent.
Szerintem pont nem az adóbevallását akarja feladni, hanem egy olyan levelet valakinek, amelyről nem akar beszélni, még a legjobb barátjának sem. Valakivel megismerkedett valahol, de még nem tudni, mi lesz a kapcsolatból, tehát egyelőre maximálisan titokba akarja tartani. Vagy az is lehet, hogy olyan hivatalos helyre, amelyről nem akar beszélni stb.
2012. máj. 17. 13:55
13.53: Hát akkor te még nem láttál igazi hisztit. :D De amúgy velem is előfordult már mh-en, hogy vmi visszásságot jogosan szóvá tettem, erre megkaptam, hogy hisztizek. Na, azóta óvatosabb vagyok az emberekkel, ha ilyen alacsony az ingerküszöbük. :))) Bocsi az offért.
2012. máj. 17. 13:57
Vannak dolgok, amiket sosem bízok a barátnőmre. Nálam ez a versenyzéshez szükséges dolgok összepakolása. Ha én felejtek el valamit, akkor magamat hibáztatom. (Még nem fordult elő, hogy hiányzott volna valami.) Viszont, ha ő pakolna és hiányozna valami fontos dolog, abból probléma lenne. Utána úgysem bízhatnám rá. Ha mégis, és újra hibázna...
Egy esetleges veszekedést spórolok meg.
2012. máj. 17. 14:07
Én komoly hisztit sose látok, ha csak a csíráját megérzem, már hagyom is ott, hisztizz annak, akit érdekel, ez így van XD
2012. máj. 17. 14:09
# 12: akkor nem annak alacsony az ingerküszöbe, aki megsértődik egy ilyen lepkefingnyi apróságon, mint egy levél feladása? Igen, bezony ez a hiszti, ha ezen valaki felkapja a vizet. Nem tudom ez most valami női dolog-e, de én mint férfi soha nem kapnám fel ilyenen a vizet, de még csak nem is gondolkodnék rajta. Minek kell mindig kombinálni?
2012. máj. 17. 14:11
"Szerintem pont nem az adóbevallását akarja feladni, hanem egy olyan levelet valakinek, amelyről nem akar beszélni, még a legjobb barátjának sem. Valakivel megismerkedett valahol, de még nem tudni, mi lesz a kapcsolatból, tehát egyelőre maximálisan titokba akarja tartani. Vagy az is lehet, hogy olyan hivatalos helyre, amelyről nem akar beszélni stb."
Ha megismerkedett valakivel és ha a barátja nem 60 éven felüli akk biztos nem postai leveleken át fog vele kommunikálni :D
2012. máj. 17. 14:12
De ezt csinálják mindig, életük jelentős részét a kombinálás, elméletgyártás teszi ki:D
2012. máj. 17. 14:12
18/39 A kérdező kommentje:
14.12-es, ez tetszik. :D Amúgy meg egyszerűen csak nem bízik bennem annyira, hogy valóban fel tudjam adni a hülye levelét időben. Ennyiről van szó. Én meg nem hisztizek, csak picit azért meglepődtem rajta. Gondoltam megosztom ezt a dolgot másokkal is, ki hogy látja.
"csak nem bízik bennem annyira, hogy valóban fel tudjam adni a hülye levelét időben"
ÁÁ, ez tényleg nem hiszti XDDD
2012. máj. 17. 14:17
74 és 78%-osak, akkor nektek nem való olasz nő, inkább a higgadtabb skandináv tipusok. :)
2012. máj. 17. 14:18
Kapcsolódó kérdések: