Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért provokál ennyire? Már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért provokál ennyire? Már nagyon elegem van!

Figyelt kérdés
Az exbnőm állandóan provokál tudja, h féltékeny voltam mindig kicsit. Van barátja és mindig beolvassa nekem h hova mennek meg ilyenek meghogy megy hozzá aludni ilyenekt bejelent nekem kiírja msn-re, hogy de jó volt veled stb... engem idegel vele mert még tudja, h szeretem és zavar!!! Már kiakadtam nagyon! Tudtok valami megoldást? Hagyjam figyelmnem kívül vagy töröljem le msn-ről? Az utóbb megoldás icsit erős lenne nem?
2009. jún. 26. 23:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
azt akkarja hogy loholj futkoss útánna.Bár azis lehet hogy téged szeret és azt akkarja hogy féltékeny legyél és újra próbálkoz nála.Csinálj ugy mindha nem is érdekelne mond neki hogy van barátnőd azt lehet leál.
2009. jún. 27. 00:30
 12/16 anonim ***** válasza:
De most mért ne írhatná ki ? Az én barátnőm is kiírja ,és sztem leszarja a volt fasziját ,nem miatta írja ki :) Szóval ha nem tetszik töröld le,de nehogy már az ő hibája legyen... :)
2009. jún. 27. 00:46
 13/16 A kérdező kommentje:
mikor felmentem akkor írta ki mindig... szal tuti miattam.
2009. jún. 27. 01:53
 14/16 anonim ***** válasza:

De szenyaaaa...!! Leginkább én is egy nyaklevest javasolnék. Ennek a nőnek tényleg meg kell mutatni, hogy átnézel rajta. Ha törlöd, azzal csak azt igazolod, hogy még mindig foglalkoztat. Ha úgy érzed, meg tudod magad játszani, akkor legközelebb, amikor az új pasijával szívat, finoman meg lehet kérdezni, hogy és ez téged hol érint. Ha meg nem menne (amire nagyobb esély van), akkor töröld nyugodtan, legalább békén hagy.

Ja és hívhatsz engem is, aztán elmennénk jól becsajozni, mit szólsz hozzá? :)

f24

2009. jún. 27. 02:58
 15/16 anonim ***** válasza:

Hát... Szerintem töröld MSN-ről ha ennyire zavar. Amúgy a kiírást nem feltétlen neked címezte. Nekem is fennt van exem MSNen (aki még mindig szenved miattam) de nem neki szólnak a kiírásaim, hanem egyszerűen csak olyan boldog vagyok, hogy világgá akarom kürtölni.

Amúgy lehet, hogy a lány barátja idegeskedik azért, mert beszéltek, és a lány ezt tudat alatt úgy kompenzálja, hogy folyamatosan eszedbe juttatja, hogy ő már távol van tőled. Vagy ha zavar, mondd meg neki és pont.

2009. jún. 27. 08:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Írj ki te is ilyesmiket... hátha őt is zavarja....
2009. jún. 27. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!