Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért provokál ennyire? Már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért provokál ennyire? Már nagyon elegem van!

Figyelt kérdés
Az exbnőm állandóan provokál tudja, h féltékeny voltam mindig kicsit. Van barátja és mindig beolvassa nekem h hova mennek meg ilyenek meghogy megy hozzá aludni ilyenekt bejelent nekem kiírja msn-re, hogy de jó volt veled stb... engem idegel vele mert még tudja, h szeretem és zavar!!! Már kiakadtam nagyon! Tudtok valami megoldást? Hagyjam figyelmnem kívül vagy töröljem le msn-ről? Az utóbb megoldás icsit erős lenne nem?
2009. jún. 26. 23:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
ha ennyire zavar torold ki. elotte kerd meg szepen es higgadtan h ne kinozzon. ha ennyire gyerekes h ezek utan is csinalja torold ki.
2009. jún. 26. 23:46
 2/16 anonim ***** válasza:

Nem értem mi a kérdés. Én az ilyet olyan hamar letiltanám és törölném, hogy ihaj.

Vagy lehet ő is érez valamit?:/

2009. jún. 26. 23:48
 3/16 anonim ***** válasza:
őt töröld, engem meg hívj fel :D szükségem lenne már egy olyan fiúra aki tud szeretni :D
2009. jún. 26. 23:48
 4/16 anonim ***** válasza:

tiltsd le nyugodt szívvel!miért, az nem erős, amit ő csinál? nem kell ezen ennyit gondolkodni, kész, vége, nem kell egymást tovább szívatni, és neked is jobb lesz! ha meg kérdezi mondd nyugodtan, hogy zavart, vagy, hogy semmi köze hozzá!

22l

2009. jún. 26. 23:49
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
elég gyerekes, de szerintem is próbáld meg megbeszélni vele(ha barátok maradtatok) ha nem áll le töröld
 6/16 anonim ***** válasza:
szerintem ha egy kapcsolatnak vége, akkor vége. nem barátok voltatok, hanem egy pár, ha vége egy szerelemnek, akkor már nincs ami kapcsolatban tartson titeket. plusz itt úgy látom elég erősen bántva érzed magad, így meg pláne. nem kell erőltetni a haverkodást, töröld le és felejtsd el őt, keress egy új lányt.
 7/16 anonim ***** válasza:

b¤szd nyakon :)

amúgy én az ilyet letörölném egyből, de előtte persze letiltanám.

2009. jún. 26. 23:50
 8/16 anonim ***** válasza:
Élvezi, hogy bosszant, tetszik neki, hogy még szereted, meg epekedsz utána. Erre jó vagy neki. Szívtelen kis nőszemély. Töröld le, nézz át rajta, ne törődj vele. Addig fogja csinálni, amíg téged zavar, ezt élvezi, ha nem leszel te a balek a játékában nem lesz értelme csinálnia.
2009. jún. 26. 23:53
 9/16 A kérdező kommentje:
3. válaszoló:D add meg a számod én hívlak :D
2009. jún. 27. 00:14
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát már válaszoltam neked az előzőleg feltett kérdésedre, de megteszem újból!

Ha ennyire zavar a csaj, akkor könyörgöm hagyd már a fenébe! Keress másikat! Annyi szép lány van a világon, ne ragadj le az idiótáknál! :) Töröld le nyugodtan!

Am engem is felhívhatsz! :D

2009. jún. 27. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!