Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Elegem van!

Figyelt kérdés

már megint veszkedtünk a barátommal..

de egy rossz szót nem szóltam neki most sem és hánykolódott felhozta megint a hibáimat( amiket a múltban elkövettem.. teszem hozzá nem olyan nagy eget rengető hibák..) mondtam neki hogy te nem vagy normális hogy állandóan veszekedsz erre azt írta miattad vagyok mindig ilyen.. mondom igenakkor én megyek és leléptem ( facen beszéltünk) erre ő azt írta ha most lelépek őt nem fogom érdekelni.. :D :S

most kikapcsoltam a telefont mert általában ilyenkor az a szitu hogy felhív és bocsánatot kér vagy ellenkező esetben megint kezdi a veszekedést.. de már elegem van hogy mindig azonnal megbocsájtok neki!! mit tegyek? :( nemtudok már mit kezdeni a helyzettel már belefáradtam :(

2011. aug. 29. 21:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%
maszturbálj!
2011. aug. 29. 21:58
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
szerintem ez nem internetes téma.. élőben beszéljétek meg az egymás közötti konfliktusokat.. ne ,,fészbúkon". :) ha élőben beszéltek sokkal jobb, látod az arcát, az arckifejezéseit, minden rezdülését, de így viszont semmit... :)
 3/11 anonim ***** válasza:
86%
Szakits vele!!! Ami nem megy nem kell erőltetni,mert csak rosszabb lesz...
 4/11 anonim ***** válasza:
81%

1. Női verzió: Hagyd kikapcsolva a telód.

2. Férfi verzió: Hívd fel, és kérdezd meg hogy a mi a f*szért hisztizik?

5/11 A kérdező kommentje:

lehet hogy csak bemesélem magamnak.. de nagyon azaz érzésem hogy megcsalt :(

azt is írta hogy sírjak már megint úgyis azt szoktam mindig..(teszem hozzá amikor sírtam akkor nagyon megbántott) és mondtam neki hogy biztos többet soha az életbe nem sírok érted...

2011. aug. 29. 22:00
 6/11 anonim ***** válasza:
81%
Hagyd ott a fenébe, és keress valakit, aki meg is érdemel téged.
2011. aug. 29. 22:00
 7/11 anonim ***** válasza:
Erőszakold meg!
2011. aug. 29. 22:22
 8/11 anonim ***** válasza:
Viccen kívül amúgy mondd meg neki, hogy nagyon gyorsan álljon le, vagy lelépsz mint a huzat. Ha nem ért belőle, akkor rajta. (:
2011. aug. 29. 22:23
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát a sok veszekedés a kapcsolat megromlásának a jele.

Ezeket nem facebookon kéne megbeszélni, hanem élőbe.

Ha úgy érzed, hogy menthetetlen a kapcsolat, szakíts vele, de ha menthető - és szereted - akkor tegyél meg mindent amit lehet, ezért a kapcsolatért.

2011. aug. 30. 00:31
 10/11 anonim ***** válasza:

Lehagyott rész:

A sok veszekedésből egy idő után erőszak lesz, még az is lehet, hogy meg fog csalni. (ha eddig nem tette)

Szerinted megcsalt? Ebből azt veszem észre, hogy van valami jel amiből ezt hiszed, vagy nem bízol benne...

Ha az előbbi, akkor hozd fel neki, ha az utóbbi akkor valami nagyon megromlott.

14/F

2011. aug. 30. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!