Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek az eszemre vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek az eszemre vagy a szívemre hallgassak?

Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom akivel nagyon nagyon közel állunk egymáshoz és ő szerelmes belém de én még nem adtam be a derekam. de most azon a döntésen agyalok hogy összejöjjek e vele vagy sem. a szívem szerint össze kellene mert szerintem már ez több mint barátság, de félek hogy ha nem fog működni tönkremegy a barátságunk.

2012. máj. 16. 19:20
 1/6 Csegi89 ***** válasza:
Én szív párti vagyok...szerintem ez a helyes...elfojtani úgysem tudjátok, ha meg ő már szerelmes beléd, akkor milyen barátságot rontotok el??? Hallgass a szívedre!
2012. máj. 16. 19:23
 2/6 anonim ***** válasza:
engem az agyam vezérel, a szívem max a zöld vért keringteti a testemben. Szóval barátság.
2012. máj. 16. 19:27
 3/6 anonim ***** válasza:

nekem volt egy srác, évekig udvarolt.

lelki társam lett aztán.

később évek múlva találkoztunk, lefeküdtem vele, amire mindig mindig vágyott,másnap már a számomat sem tudta...

2012. máj. 16. 19:27
 4/6 anonim ***** válasza:

A munkahelyemen volt egy legjobb barátom. Nagyon szerettem, sok mindent meg tudtunk beszélni. Összemelegedtünk, jártunk 2 hónapig. Én nagyon szerelmes lettem. Aztán szakítás. Nem bírtam tovább egy helyen dolgozni vele, mert már nem úgy bánt velem, mint azelőtt, míg barátok voltunk. Nem beszéltünk jó pár évig. Most megint jóban vagyunk, igaz nem találkozunk sűrűn, és nem ugyanolyan mint az elején.

Ha akarod tedd meg, de nem biztos, hogy jól sül el!

2012. máj. 16. 19:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Figyelj eze egy nagy bölcs idézet: "látni csak a sz

ívünkel látunk igazán, a az szemünk és az eszünk sokszor megtéveszt, de ha szívedre hallgatsz akkor nem bánod meg"

Ha a szíved tudja mit csinál(és tudja) akkor hajrá:)

Amúgy mannyi idős vagy? Attól nagyon nagyban függ az ilyen ;)

2012. máj. 16. 22:44
 6/6 anonim ***** válasza:

19:27

jól tette.

2012. máj. 17. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!