Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szivemre vagy az eszemre hallgassak?
sziasztok!majdnem ket eve parkapcsolatban elek,eltem.az elejen minden csodas volt,egy alompar voltunk.mindent megtettunk egymasert.igaz egy ideig tavkapcsolatban eltunk.volt egy csunya balesete,ahogy baleset elott mellette alltam,ugyanigy tettem utanna is.mindenki hatat forditott neki,foleg a csaladja.egyetlen voltam aki nem.segitettem ot amiben tudtam,meghallgattam es tamogattam.tobbszor szakitottunk mar,tobbnyire az o hibaja volt.terveztuk az osszekoltozest is,ugy volt hogy 1-2honap es osszekoltozunk.baleset utan sokat valtozott,turelmetlenebb es idegesebb lett.sokat turtem neki.o egyetlen egy dolgot nem nezett el nekem hogy a biztosra mentem.elozo kapcsolatombol van egy 5eves kisfiam,elfogadott vele.a gyerekem mint minden 5eves eleg hisztis,turelmetlen es akaratos.sokszor nem birta elviselni ezt sem.edesapammal elek,ketten nevelgetjuk ot,a kisfiam imadja tatat.hezitaltam az osszekoltozes miatt,ahogy lattam hogy megvaltozott.volt ugy ha ideges volt nekem jonnom kellett,volt hogy este,de az utolso vitanknal ejszaka kuldott el.egesz ejjel az utcan setalgattam,mert haza nem akartam jonni.2 napja jottem el tole.
ma a legnagyobb szuksegem lett volna ra,a fejem folott osszecsaptak a hullamok,csak arra vagytam hogy vele beszeljek el elmondjam mi bant.nem egy aprosag volt,hanem ennel sokkal komolyabb dolog.eldobott.a kapcsolatunk soran talan ma ereztem azt a legjobban hogy most en vagyok bajban es szuksegem van ra.ugy erzem hogy nem ertekelt elegge,de nagyon nahez tul tennem magam rajta,barmit tett nem erdekel.folytatnam vele,de o mar nem akarja.a szivem azt sugja probaljam meg,az eszem azt hogy hagyjam.a barataim,ismeroseim azt mondjak nem erdemelt meg elegge.mit tegyek?segitsetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!