Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet egyszerre hármasban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egyszerre hármasban szexelni?

Figyelt kérdés

2012. máj. 16. 11:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Lécci segítsetek!Holnap estig van időm!!!
2012. máj. 16. 17:50
 12/13 anonim ***** válasza:

(OFF: Szerintem okosabban kellett volna feltenni a kérdést, akkor nem lett volna ilyen problémád.)

Hát, ez nem egy egyszerű kérdés, mivel elég sok tényezőt tisztázni kellene, pl: ki kihez nyúlhat, hova, mit vállal, stb...

Nálunk ez úgy zajlott le, hogy a fiú csak a lány1-hez, a lány2 csak a lány1-hez, míg a lány1 mind a kettővel foglalkozhatott.

Szerintem nagyon fontos hogy előtte mindent tisztázzatok, (ki, kivel, mit, stb...) beszéljetek meg.

Másik fontos dolog hogy ilyenkor se maradjon el a védekezés, hisz ilyenkor könnyebben előfordul a figyelmetlenség.

Ez nem arról szól hogy 2-en elégítenek ki egyvalakit, hanem arról hogy 3-an kölcsönösen élvezik egymás társaságát. Egyensúlynak kell lennie, figyelni kell hogy senki se kerüljön háttérbe.

A pozitúrák meg adják magukat, fantázia kérdése.

Szerintem...

2013. máj. 17. 17:43
 13/13 anonim ***** válasza:
Időben érkezett a válasz? Tartasz beszámolót?
2013. máj. 18. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!