Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(OFF: Szerintem okosabban kellett volna feltenni a kérdést, akkor nem lett volna ilyen problémád.)
Hát, ez nem egy egyszerű kérdés, mivel elég sok tényezőt tisztázni kellene, pl: ki kihez nyúlhat, hova, mit vállal, stb...
Nálunk ez úgy zajlott le, hogy a fiú csak a lány1-hez, a lány2 csak a lány1-hez, míg a lány1 mind a kettővel foglalkozhatott.
Szerintem nagyon fontos hogy előtte mindent tisztázzatok, (ki, kivel, mit, stb...) beszéljetek meg.
Másik fontos dolog hogy ilyenkor se maradjon el a védekezés, hisz ilyenkor könnyebben előfordul a figyelmetlenség.
Ez nem arról szól hogy 2-en elégítenek ki egyvalakit, hanem arról hogy 3-an kölcsönösen élvezik egymás társaságát. Egyensúlynak kell lennie, figyelni kell hogy senki se kerüljön háttérbe.
A pozitúrák meg adják magukat, fantázia kérdése.
Szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!