Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt hiszem féltékeny vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem féltékeny vagyok. Szerintetek van rá okom? Vagy csak megint hülye vagyok, és túlkombinálom? Mert mindenhol az ő beszélgetésüket látom. Nem is tudom hol kezdjem. Ma megkérdeztem tőle, hogy mit is jelentek neki. ~

Figyelt kérdés
Ő ezt válaszolta: ' Életemnek egy nagy részét, nagyon fontos vagy számomra, soha nem akarlak elveszíteni, örökké együtt szeretnék veled lenni. ' Olvadtam meg minden. De ma este, azt láttam, hogy ott ömleng a falán valami csajjal, hogy 'ilyen ari, meg olyan ari igy szeretlek, úgy imádlak...'Ez rosszul esik. /Nem vagyunk együtt... de én már elmondtam neki../
2012. máj. 15. 22:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Na várj nem vagytok együtt de féltékeny vagy ?
2012. máj. 15. 22:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Tudod... ._. Egy lány bármikor féltékeny tud lenni ><" Tudom ,tudom~ 'ez hülyeség..'
2012. máj. 15. 22:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen, féltékeny vagy. Okod? Hát mivel nem vagytok együtt nincs. Abból a szempontból pedig van, hogy ömleng. Ezt beszéld meg Vele!
2012. máj. 15. 22:38
 4/8 A kérdező kommentje:
És még is hogy...? Írjak rá csak úgy, hogy ' Szia, mi a francért mondod ezt másnak? -.-" ' Nem akarom kérdőre vonni... csak rosszul esik, hogy azt hittem, én vagyok az, akinek ezt írja..:/ De lehet tévedtem.. vagy csak túlreagálom..
2012. máj. 15. 22:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Hozd fel a témát, hogy láttad milyen jól el van ezzel meg azzal, ha csak ilyen divat szeretlek, akkor el fogja mondani, ha nem, akkor pedig legalább világossá fog válni számodra a dolog.
2012. máj. 15. 22:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Igazad lehet... Köszönöm szépen a választ:)
2012. máj. 15. 22:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Ó,hát hány hapsi mondta már ezt az aktuális barátnőjének?Én is jártam így,de mostmár mondhatom,h csak mi lányok tudunk ebből ekkora becsületbeli ügyet csinálni,pedig kis hazugság az egész.Nekem 4 év után mondtak pápá-t,ami egy elég meghatározó idő,aztán hallottam minden ígérgetést.Majd idővel az igazin érezni fogod,h igazából mondja h szeret örökké.

23/L

2012. máj. 15. 23:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Örökké együtt akar lenni veled, de nem vagytok együtt? Hát hogy van ez? :O Nem igazán értem... Ha nem vagytok egy pár, akkor azzal beszélget, akivel akar. (Feltéve, ha neki sincs párja éppen) Ha meg van barátnője, gondolom szívesebben beszélget inkább vele, mint veled...

De talán tisztáznotok kellene, hogy mi is van köztetek. Ha csak barátok vagytok, akkor szerintem semmi jogod kérdőre vonni. Viszont akkor még mindig nem értem, hogy hogy mondhatja, hogy örökké együtt szeretne lenni veled... Ezt magyarázd már el, kérlek!

2012. máj. 16. 11:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!