Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanátok neki?
Van egy srác, akinek nagyon tetszem. Ismerjük egymást már pár hónapja, már akkor ismertük egymást mikor még volt barátom. Akkor mondtam neki, hogy nagyon szeretem a barátom, így vele csak barátkozni tudok, s remélem megelégszik ennyivel.
Folyamatosan beszéltünk, hébe-hóba. De jóban vagyunk.
Most hogy véget ért a kapcsolatom, újra próbálkozik. Szeretne összejönni velem. Én pedig adnék neki egy esélyt, de nem most. Ezt is elmondtam neki. Nekem még idő kell, hogy túljussak az exemen, mert még mindig szeretem.
De az exemmel még mindig tartjuk a kapcsolatot. Annyira, hogy van hogy szex is van. Még nem tudok szabadulni attól a reménytől, hogy rájön mennyire akar engem.
De elmondjam az új fiúnak, hogy mi is van most köztem és az exem között? Ezzel nem rontanék el mindent esetleg a jövőben?
Ó, a vallásos viselkedés és az, hogy kihasználjuk-e szexuálisan aki hagyja magát nem függenek össze.
Látszik hogy még szereted a fiatalembert, de ha nem csak a szex miatt járnátok össze, akkor miért is szakított veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!