Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondanátok neki?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akinek nagyon tetszem. Ismerjük egymást már pár hónapja, már akkor ismertük egymást mikor még volt barátom. Akkor mondtam neki, hogy nagyon szeretem a barátom, így vele csak barátkozni tudok, s remélem megelégszik ennyivel.

Folyamatosan beszéltünk, hébe-hóba. De jóban vagyunk.

Most hogy véget ért a kapcsolatom, újra próbálkozik. Szeretne összejönni velem. Én pedig adnék neki egy esélyt, de nem most. Ezt is elmondtam neki. Nekem még idő kell, hogy túljussak az exemen, mert még mindig szeretem.

De az exemmel még mindig tartjuk a kapcsolatot. Annyira, hogy van hogy szex is van. Még nem tudok szabadulni attól a reménytől, hogy rájön mennyire akar engem.

De elmondjam az új fiúnak, hogy mi is van most köztem és az exem között? Ezzel nem rontanék el mindent esetleg a jövőben?

2012. máj. 14. 21:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ne szólj a szex témáról, csak mondd, hogy idő kell még a túllépéshez.
2012. máj. 14. 21:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
De igen, mindent elrontanál. Véget kéne vetned a testi kapcsolatnak, ha már egyszer szakítottatok. Az exed szakított veled, szerintem te hiába reménykedsz... Engedd el.
2012. máj. 14. 21:36
 3/11 guido ***** válasza:

Ne mond el neki mi a szitu az exeddel. Járj vele ugyanúgy össze és próbálkozz meg a másik sráccal :D

Majd meglátod mit szeretnél ;)

2012. máj. 14. 21:36
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát biztosan rosszul esne neki, és meggondolná a dolgokat. Szerintem ne b*ssz ki vele ( már bocsánat ) , és hagyd az exedet, és összpontosíts inkább erre az új fiúra :) ki tudja mi sülhet ki belőle ; )
2012. máj. 14. 21:37
 5/11 guido ***** válasza:

Szerintem semmi nincs abban ha alkalmi szexre járkálnak össze. Nincs kötöttség és mellesleg amig szingli mind2 addig meg kit zavarna? :D

Mellesleg ha neki ez jó akkor hiába mondod hogy fejezze be. Őszintén azt javaslom ha koppanód kell akkor legyen is úgy. Az életben nem akarsz az exedtől semmit se utána :D

2012. máj. 14. 21:39
 6/11 guido ***** válasza:
És a kisasszonytól véleményt szeretnék kérni ezen kiirtásomra. Kiváncsi vagyok rá mennyire ért velem egyet ebben most :D
2012. máj. 14. 21:40
 7/11 anonim ***** válasza:

Csak halkan jegyezném meg, hogy voltam abban a szituációban amiben az exed, nagyon kényelmes hogy a kapcsolattal járó dolgokból az energiát igénylőket egy szakítással ledobja az ember, viszont ott marad a remek lehetőség a szexre.. ..de ne táplálj túl nagy reményeket hogy vissza fog térni.

(Esetleg ha rájön mennyire hiányzol neki - mármint barátnőként is, nem csak szexpartnerként - az az után fog bekövetkezni, hogy az utóbbi lehetőséget megvonod tőle úgy, hogy mással leszel kapcsolatban. Ez a személyes tapasztalatom, nem szentírás vagy ilyesmi, de így látom.)

26F

2012. máj. 14. 21:43
 8/11 A kérdező kommentje:

én? mert ezt úgy mondod, mintha máskor nem értettem volna egyet veled

és nem akarok kihasználni senkit, ha összejövök az újjal dobva lesz a régi, ha régi újra belém szeret, akkor nem jövök össze újjal

nekem fontos a sex, s eddig még csak egy valaki volt az életemben, és én hiszek abban, h nem csak dugni járunk össze... mivel a srác vallásos... csak nem járna össze valakivel csak dugni...

áááá miért nem lehet minden egyszerűbb???

2012. máj. 14. 21:45
 9/11 guido ***** válasza:

K G-nak természetesen nagyon is igaza van. Ebből már semmi sem fog jól kisülni abban az irányban, hogy köztetek kapcsolat alakuljon ki. Amit irtam azt azért irtam, hogy ábrándulj ki a srácból minél elöbb mert egy megtört nő leszel aki az életben nem fog egy pasiban se megbizni.

21/F

2012. máj. 14. 21:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem arról van szó, hogy az exed már csak kötetlenül szexel, mert arra még jó vagy. Ha nálad is ez lenne a helyzet, nem is lenne vele probléma. De szerintem te reménykedsz a kibékülésben, tehát ha közben becsajozik az exed, még nagyobbat koppansz, mintha most hagynád a f*nébe és ismerkednél az új sráccal.
2012. máj. 14. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!