Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A horkolás szakítóok?!

Figyelt kérdés

Anyum szerint igen. kezdem én is ezt hinni. :D

Ma éjjel is alig aludtam valamit. Nálunk volt barátom. Egész éjszaka mint egy állat... Felkeltettem oké. Kezdte újra, de nagyon hangosan!! Mindig az a vége, hogy kicuccolok a nappaliba. Nagyon unom már...

Ezzel sok mindent nem lehet csinálni, ugye??

16/L

2009. jún. 26. 12:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
81%

Ez legyen a barátodban a legnagyobb hiba, hogy horkol.

Előző voltam még.

2009. jún. 26. 13:30
 12/22 A kérdező kommentje:
Jó ezért nem szakítanák vele, ez ilyen félig komoly kérdés, hogy ti hogy tudjátok elviselni:) Szeretem nagyon csak irtóra zavar. :)
2009. jún. 26. 13:33
 13/22 A kérdező kommentje:
És nagyon köszönöm a segítséget:) Kipróbálom a tapaszt. Azaz kipróbáltatom vele:)
2009. jún. 26. 13:38
 14/22 anonim ***** válasza:

A párom is rettenetesen horkol,a levegőt hangosan fújja ki a száján,ráadásul még a fogait is csikorgatja. Megjegyzem,mindig úgy alszunk, mint a borsó meg héja, szóval mindezt az éjszakai áriát 5 cm-rel a fülemtől hallgathatom :) Volt, hogy megsímogattam a hasát, és ettől picit pózt váltott, amitől csendesebben durmolt tovább, de volt hogy kispárnát még pluszban a feje alá, és láss csodát: volt horkolás, nincs horkolás...

Próbáld ki a fej felpockolását, hátha csak sima horkolásról van szó...nem kell egyből pénzt áldozni a problémátokra.

2009. jún. 26. 14:02
 15/22 anonim ***** válasza:
Az én barátom is amikor összejöttünk iszonyatosan horkolt...nem hagytam rá,mindig felébresztettem,szóltam h forduljon meg hagyja abba.Szépen lassan elértünk mára oda h megszokta és már nem horkol annyira dúrván és mostmár tudok aludni is mellette.
2009. jún. 26. 14:11
 16/22 anonim ***** válasza:

Az én párom is sokat horkol,szerinte orrsövénye van,amit műteni kellene!!!

Van neki orrsprayje,mert allergiás is,és minden este fujja kb 1hónapja!

Ritkán horkol már:)szerencsére,mert én sem tudtam kialudni magam,hangos volt:(

De SOHA NEM GONDOLTAM ARRA?HOGY KICUCCOLJAK A SZOBÁBÓL?VAGY SZAKITSAK VELE ez miatt!!

nem ő akarja igy!

Finoman szólogatok neki mindig,és ennyi!!!

23/L

2009. jún. 26. 14:15
 17/22 anonim ***** válasza:
Szerintem aki emiatt szakít, az nem normális. Nekem az exem horkolt nagyon, de mondjuk én megtaláltam rá a megoldást. Elég volt neki egy puszit adni az arcára, és abbahagyta. :P [Persze, anélkül, hogy felébredt volna.] Próbáld ki... Vagy ha nem, fogd be az orrát! :D
2009. jún. 26. 14:21
 18/22 A kérdező kommentje:

Amúgy nem tudom mit kell lehurrogni:D Bírom a kritikát, csak nem szeretem.

Amúgy meg hiába keltem fel, éjjel is leugatott, hogy mit csináljon, hogy békén hagyjam már? azért mentem ki a nappaliba. Meg hát nem akarom mindig felzavarni, plusz nincs kedvem azzal szenvedni, hogy öt percenként bökdössem.

2009. jún. 26. 14:32
 19/22 anonim ***** válasza:
Az én párom is horkol, ha nagyon fáradt akkor még oldalt fekve is. Nekem nincs szívem felkelteni ilyenkor, inkább egy ideig szenvedek, aztán kimegyek én is a nappaliba. Ha szereted, ezzel együtt szereted. Inkább segíts neki megoldást találni és ne piszkáld!
2009. jún. 26. 15:02
 20/22 anonim ***** válasza:

Hát, én mindig utólag tudom kialudni magam. :) Mert az én Kedvesem is (mint a férfiak túlnyomó többsége) horkol, bár ő annyira nem hangosan, és csak akkor, ha az orrán nem kap levegőt. De én akkor sem tudok aludni miatta, és nem azért, mert hangos (dübörgő zenében is simán bealszok), hanem mert monoton zaj. (Épp ezért vitetek ki minden órát is a szobából éjjelre).

Van, mikor segít az, ha csak ennyit mondok félhangosan: "horkolsz", vagy dünnyögök egy sort, máskor fülhallgatón keresztül hallgatok zenét és úgy alszom el. Más kérdés, hogy újra és újra felébredek rá...

De ezért biztosan nem hagynám el. Vannak rá megoldások, többek között amiket itt említettek már, de nálam a füles vált be a legjobban, mert így is-úgy is zenére szoktam elaludni.

Mondjuk én csak akkor szoktam külön szobába vonulni, ha családi nyaralás van, és édesapám horkol, mert az övé elviselhetetlen.

De tudod, mit mondanak? Hogy lehet, hogy most még zavar, de ha mellette öregszel meg, és már idős bottal járó nénike leszel, és esetleg megözvegyülsz, akkor is ösztönösen föl fogsz ébredni éjjelente, mert hiányozni fog a horkolása, meg az, hogy nem kell böködnöd.

Ez Mamámmal is így van, meg édesanyám is olyan, hogy ha édesapám sokáig nincs itthon, eleinte még tök jól alszik nélküle, de később már fölébred a "horkolásra". :)

22/L

2009. jún. 27. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!