Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A horkolás szakítóok?!

Figyelt kérdés

Anyum szerint igen. kezdem én is ezt hinni. :D

Ma éjjel is alig aludtam valamit. Nálunk volt barátom. Egész éjszaka mint egy állat... Felkeltettem oké. Kezdte újra, de nagyon hangosan!! Mindig az a vége, hogy kicuccolok a nappaliba. Nagyon unom már...

Ezzel sok mindent nem lehet csinálni, ugye??

16/L

2009. jún. 26. 12:51
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
73%
Ha hüje vagy akkor igen.Nem akarattal csináljuk,van ijen horkolás csökkentő(vagy hasonló) orrtapasz a patikában áuljákeggy probát megér.Mütét is van elég huzós de ha bizonyitjátok,hogy a srác horkolása egészség kárositó akkor a TB fizeti(fizette).
2009. jún. 26. 12:55
 2/22 anonim ***** válasza:
52%
szerintem orrpolipja van :D meg kell műteni
2009. jún. 26. 12:55
 3/22 anonim ***** válasza:
93%
XD Jaj szegény... :D Mindketten. Szerintem biztos lehet rá megoldást találni, ma már sokmindenre van. :)
2009. jún. 26. 12:56
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Vannak módszerek, amivel lehet enyhíteni. Reklámozzák azt az orrtapaszt, azt hiszem az erre jó. Meg kell beszélni vele, hogy találjon valami megoldást a horkolás ellen. Én sem tudnék aludni így. Szerintem idegesítő és gusztustalan. Mindenképpen beszéljetek róla!
2009. jún. 26. 12:56
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
A kemény horkolás (mert szerintem ez az) betegség, bezavar az éjszakai pihenésbe meg minden. Ugyanaz vele a teendő, mint minden más betegséggel - ORVOS. :) Gyógyítható többé-kevésbé.
2009. jún. 26. 12:58
 6/22 anonim ***** válasza:
85%
Oknak nem nevezném, inkább ürügynek a szakításra (a gyávábbaknak).
2009. jún. 26. 12:59
 7/22 anonim ***** válasza:
87%

Ha a horkolás szakítóok, akkor nem a horkolás a valódi ok, hanem az,hgoy már nincsenek érzelmek. Tudod, az eskü szövegében is benne van: "egészségben-betegségben" ...

A tapasz neve: Respir aktív

[link]

2009. jún. 26. 13:01
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Van orrtapasz, amivel lehet a horkolást enyhíteni.:D Vegyél neki a sznapjára, és kérd meg, hogy tegye fel, legalább próbálja ki.(Lehethogy még poénosan is veszi, hogy orrtapaszt kap ajándékba.:D [persze mellé még vehetsz vmit])

Amúgy szakítook biztos nem lenne nálam. Előbb-utóbb úgyis beletörődnél, megszoknád, és tudnál mellette aludni.:) Nem kell ebből nagy ügyet csinálni. Amúgy sem tehet róla, hogy horkol.

2009. jún. 26. 13:01
 9/22 anonim ***** válasza:

Én tök jól el tudok aludni ha barátom horkol... bár eleinte nem ment olyan könynen. :D De én ennél rosszabb vagyok mert a fogamat csikorgatom. :D

Nem szakítóok szerintem sem, próbáljátok ki azt az orrtapaszt. Szerintem meg fogja érteni. Minden normális ember megértené és nem sértődne be emiatt.

2009. jún. 26. 13:19
 10/22 anonim ***** válasza:
47%
Igen. Mindenképpen szakíts vele, hiszen az ilyen nem ember. Lehet valami egészségügyi problémája van és horkol miatta. Azonnal hagyd el, őt tuti nem zavarja...
2009. jún. 26. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!