Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez lehet szakítóok vagy kamu?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lehet szakítóok vagy kamu?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a barátnőm 155 centi 40 kg. Én meg 194 centi és 82 kg vagyok persze ez izomban merül ki nm vok kövér. Viszont azt mondta én túl jó vagyok neki nem kell inkább ilyen pasi beéri a kevesebbel is. Meg kisebbségi érzete van mellettem. 3 hónap után jött erre rá. Nem értem ez leht csak kamu kifogás vagy mi?
2009. jún. 28. 23:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
hát eléggé kamuszaga van.. nekem is ugyanez volt az érzésem amikor összejöttem a párommal, hogy túlszép ahhoz, hogy igaz legyen, de eszem ágában nem lett volna szakítani, örülök h ilyen pasim van :)
2009. jún. 28. 23:11
 2/17 anonim ***** válasza:
95%
ez tuti, kamu. ha egy csaj fog magának egy jó pasit, akkor nem fogja eldobni azzal az indokkal, hogy túl jó neki... próbáld meg kideríteni, hogy miért is akar szakítani, mert ilyen nincs.
2009. jún. 28. 23:11
 3/17 anonim ***** válasza:
96%
Nem tetszel neki. Nekem sem tetszik, ha valakinek a köldökével van egy magasságban a fejem, és kertitörpének érzem magam mellette. Csak ezt kíméletesen akarta közölni veled.
2009. jún. 28. 23:12
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy melletted tényleg kisebbségi érzése van, én ezt el tudom képzelni. Én pl. elég testes vagyok, nem érezném magam jól egy 50 kilós fiúval meg a 158 centimmel nem akarnék 190 centis barátot és mondhatod, hogy ezek külsőségek, mit számítanak, de tényleg furcsa érzés ez annak, aki az előnytelenebb testalkatú/magasságú. Szóval lehet, hogy szeret és eddig őrlődött ezen vagy kellemetlen szituációba került emiatt.
2009. jún. 28. 23:19
 5/17 anonim ***** válasza:
Előfordul, hogy valakit fizikailag nem vonz a másik, de az egyéb szimpatikus tulajdonságai miatt megpróbál együtt lenni vele, aztán vagy sikerül legyőzni a vonzalom hiányát, vagy nem. Esetedben valószínűleg az utóbbiról van szó. A "túl jó vagy nekem" tipikus kímélő duma, természetesen sosem valódi oka a szakításnak, olyan indokot takargatnak vele, ami a másikat esetleg megbánthatná.
2009. jún. 28. 23:36
 6/17 anonim ***** válasza:

Szerintem is kamu! Én 163 cm vagyok, a barátom 198 cm. Nem zavar, hogy simán beférek a hónalja alá... XD :D Le kell hajolnia hozzám, de 4év és 5hónap alatt megszokta szegény :)

Beszélj vele, tud meg az igazi okot! (Bár nem vagyunk egyformák, egy barátnőm azért nem jött össze egy fiúval, mert túl magasnak gondolta magához, de nem 3 hónap után, hanem egyből mondta, hogy bocs, de nem fog menni, ezért és ezért...)

Sok Sikert! Majd írd meg, hogy mi lett veletek...! :)

2009. jún. 28. 23:39
 7/17 A kérdező kommentje:
nem értem... eddig oda volt velem, hogy de helyes pasi vagyok meg minden... akkor msot fordult a kocka?
2009. jún. 28. 23:39
 8/17 anonim ***** válasza:
23:39-es vagyok! Ebből is látszik, hogy kamu... Itt más ok van, csak erre fogja! Mondhatjuk, hogy ez szemmel látható "különbség"... Furcsa eset... Mennyi idős? Lehet, hogy fiatal hozzád, és "élni" akar... Ha nem, akkor bocsi, csak tipp volt!
2009. jún. 28. 23:45
 9/17 A kérdező kommentje:
15 éves
2009. jún. 28. 23:47
 10/17 anonim ***** válasza:
Megint én! :) Fiatal! Van kivétel, de a többség nem akar komoly kapcsolatot, csak szórakozgatni... Még nem fogja fel, hogy kinek milyen fájdalmat okoz a viselkedésével! Később, ha nagyobb lesz, rájön, hogy mekkorát hibázott, talán meg keres, és bocsánatot kér! De ez az én véleményem.
2009. jún. 28. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!