Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez lehet szakítóok vagy kamu?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lehet szakítóok vagy kamu?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a barátnőm 155 centi 40 kg. Én meg 194 centi és 82 kg vagyok persze ez izomban merül ki nm vok kövér. Viszont azt mondta én túl jó vagyok neki nem kell inkább ilyen pasi beéri a kevesebbel is. Meg kisebbségi érzete van mellettem. 3 hónap után jött erre rá. Nem értem ez leht csak kamu kifogás vagy mi?
2009. jún. 28. 23:09
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
akkor mégse az a baj, hogy nagydarab vagyok hanem, hogy nem akar komolyabban még kezdeni? ezek szerint mégse velem van a baj, h nem tetszek a legtöbb csaj oda van értem...
2009. jún. 28. 23:51
 12/17 anonim ***** válasza:
Ugyan az vagyok... XD XD Igen! Nem akar komoly kapcsolatot, és kifogást keres, hogy szakítson! Ez a legkézenfekvőbb, ebbe nem igazán lehet belekötni! Te ismered, hogy milyen, de... nem lesz hosszú életű ez a kapcsolat! Ha azt veszed jobb most, mint pár év múlva! Nem?
2009. jún. 28. 23:55
 13/17 A kérdező kommentje:
végülis igazad van, de én nagyon szeretem őt! lehet később még összejövünk ha érettebb lesz?
2009. jún. 29. 00:02
 14/17 anonim ***** válasza:
Már tudod ki vagyok :) Van rá esély, csak kicsi... Elhiszem, hogy szereted, és nagyon-nagyon rossz lesz... Ilyenkor az szokott történni, hogy elmegy bulizni, összejön jött-ment alakokkal, majd megszeret valakit, és vele marad. Ha te is lennél az, nem lenne olyan jó, mert feljönnének a régi sérelmek, amik benned lesznek egy életen át, és veszekednétek, ami újabb szakítást eredményezne... Persze itt is van kivétel, és lehet, hogy ti lesztek azok! Azt írtad, hogy sok lánynak bejössz, hátha megleled köztük az igazit! Történjen bármi is, én Sok sikert kívánok!! ;) :)
2009. jún. 29. 00:11
 15/17 anonim ***** válasza:
olyan1értelmű,h kamu
2009. jún. 29. 00:14
 16/17 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen remélem rendbe jön minden :) legfeljebb ahogy írod jön más és még boldogabb leszek... azért így, h mndeki azt írja, h kamu elég szar érzés...
2009. jún. 29. 00:26
 17/17 anonim ***** válasza:
De a szakítás tényén nem változtat az ok, nem? Szóval kár ezen rágódni. Próbálj minél előbb túllépni ezen.
2009. jún. 29. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!