Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol szerelmeskedjünk, ha egyikönknél sem lehet?

Figyelt kérdés

én vagyok a fiú, de a bnőm és az anyukám kapcsolata nem jó, egyáltalán nem is jön hozzám, habár nálam lehetne.

de mindig valamék idió.a tesóm bejön:@ nem tudnak minket békénhagyni.

barátnőméknél pedig egyszintes ház, majdnem egymás mellett a szobák...mondanom sem kell, ott se lehet semmit.

mindketten 18ak vagyunk, és érettségi után már kéne egy kis lazulás, de mindig itthon van valaki.

egyszerűen a szülők nem értik meg.

sztetek? ottalvás persze nem lehet....a lány konzervatív szülei miatt:@

2009. jún. 25. 23:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
drága megoldás, de marad a hotel :S vaaagy! jó időben (bár ez meg gyors és nem a legkényelmesebb) szabadban! vagy ha tényleg bejönne már a jó idő, akkor menjetek el sátrazni az is hatalmas tud lenni!
2009. jún. 25. 23:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Autóban esetleg, vagy tényleg a szabad ég alattos megoldás.
2009. jún. 25. 23:38
 3/8 anonim ***** válasza:

háááát, nehéz ügy, de sztem így nemlehet egy kapcsolatot ápolni, h egyszerűen soha nemlehet felmenni egyikőtökhez sem. ezt kéne megoldani előbb, mert ebből problémák lehetnek.

amúgymeg atzért mert egymás mellett vannak a szobák még lehet szexelni. csak halkan kell.sztem ezt próbáljátok ki, autótok gondolom nincsen. a szabad ég alatt meg nemolyanjó sztem, bár van aki szereti, de egyáltalán nem kényelmes :D

2009. jún. 25. 23:55
 4/8 A kérdező kommentje:

hát te nem ismered a szüleit.

ennél rosszabbak ilyen téren már aligha lehetnek.

mindig bejönnek valamiért, és ott ragadnak:@

nem merünk bele kezdeni semmibe se, mert ha félbe marad, az rossz mindkettönknek.

2009. jún. 26. 00:07
 5/8 anonim ***** válasza:

az elsö válaszolonak:Ha a sátrazást meg engednék nekik akkor sztem az ottalvást is egymásnál...!

sztem mennyetek el sétálni egy erdöben nagyon jó tud lenni

2009. jún. 26. 00:07
 6/8 anonim ***** válasza:
És abba nem gondolnak bele a lány szülei, hogyha egyetemre megy majd, akkor ott úgyis azt csinál, amit akar? Nem szeretem ezt a hozzáállást, amikor nem engedik a szülők leválni a gyerekeket... önzőség. Le kell velük ülni beszélgetni... más nem fog segíteni. Szabad ég alatt nem jó, és érettségi után nekem sincs hotelre pénzem (:
2009. jún. 26. 09:45
 7/8 A kérdező kommentje:

szüleinek?:D

inkább nem....szeretem a lányukat, de néha sokk...

2009. jún. 26. 18:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Sztem ha hozzád elengedik a barátnődet, akkor veled is elengednék valahova. Úgy vettem ki a szavaidból, hogy csak az anyud és barátnőd közti kapcs nem felhőtlen. Sztem is menjetek sátrazni.

Vagy ki az, aki nem aludhat ott a másiknál? Te a barátnődéknél, vagy a barátnőd nálatok?

Szervezni kell egy kirándulást, ahova elmehettek, vagy akkor kell menni egymáshoz, mikor a többiek nincsenek otthon.

De sztem is az lenne a legegyszerűbb, ha próbálnátok megbeszélni a dolgokat.

2009. jún. 27. 18:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!