Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Becsap engem és kihasználja a családomat és engem is?
Èn sajnálom a csajt is hogy ilyen körülmények között nevelték idézőjelesen meg gondolom nem sok szeretet kaphatott de nem ismerem a történetet..gondolom azért is viselkedik igy,bàr arra figyelhetne vagyis örülhetne hogy vki vagyis te gondoskodsz ròla és figyelsz rà...nem tudom mit kellene tennetek..delehet elfog kallòdni..nem egészséges h igy érzi magàt ennyi idősen ...meg neked sem jò! De az édesanyja is hogy àllhat igy hozzà?hol az anyai ösztön ..van testvére?apja?szegènyek amùgy?
25l
Becsap engem és kihasználja a családomat és engem is?
Igen,eléggé.És nem szeret,ez is egyértelmű.Neked nem kötelességed kitartani.Már az is hülyeség volt,hogy magadhoz költöztetted.
Jó tanácsok tényleg,hogy az érettségiig,tehát még két évig éljetek így.Micsoda boldogság...ültesd le,mondd,hogy vagy összekapja magát és bizonyítja,hogy szeret,vagy megy szépen máshová élősködni.Legalább,hogy ott dekkol,besegít a szüleidnek vagy csinál valamit?Vagy csak úgy szállodában érzi magát?
Én értem a te oldaladat meg az övét is.
Viszont én is azt látom, ahogy már írta valaki, hogy a barátnőd bizony depressziós.
Ezt mondjuk nem is csodálom.
Most gondolj bele, rajtad kívül nincs senkije, mindenki magasról tesz rá, nem csoda, hogy maga alatt van.
Oké, lehet, hogy te megteszel érte mindent (?), de az egyik legrosszabb érzés a világon a kiszolgáltatottság, márpedig ő aztán teljes mértékben ki van szolgáltatva neked, hiszen a te "jóindulatodon" múlik, hogy hajléktalan lesz-e vagy sem.
Ez borzasztó érzés lehet, képzeld magad a helyébe.
Nem cseszegetni akarlak, mert gondolom, hogy neked is nagyon rossz így, de ahelyett, hogy még te is elvárásokat támasztasz vele szemben, inkább tényleg kérjétek szakember segítségét, mert ez csak rosszabbodni fog kezelés nélkül.
Amúgy ilyen állapotban igazából nem is nagyon tehet a viselkedéséről és magától nem igen fog kimászni a gödörből.
Támogasd őt, tényleg irány egy pszichológus/pszichiáter és hidd el, idővel jobban lesz.
Az is lehet, hogy újra egymásra találtok, de ha mégsem, legalább lesz lelki ereje a saját lábára állni.
Ám amíg ilyen állapotban van, szerintem gerinctelen dolog lenne kitenned őt.
L/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!