Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Becsap engem és kihasználja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Becsap engem és kihasználja a családomat és engem is?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel 1 éve járunk és már együtt is élünk kb. fél éve. Eddig nem volt baj, ám időközben változott. A szülei elváltak, az apja leszarta, az anyja meg a gyerektartás miatt "nevelte"... jó pénzt kapott, mert az apja nagy fej volt... Tehát a lényeg, hogy egyik szülőnek se volt fontos a lány, az anyja miután velem összeköltözött kitagadta, nem tartja a kapcsolatot vele sem. Én, és az én szüleim támogatjuk azóta, anyagilag is, és minden téren. Na, de úgy érzem ő ezt nem hálálja meg, sőt engem egyenesen kínoz lelkileg. Hisztis, lusta és mindig panaszkodik meg nyafog, hogy ez fáj neki meg az fáj, mint egy vénasszony aki már utál élni is. Nem érdekli semmi, ha kint vagyunk akkor mindig azt kérdezi, mikor megyünk haza, megyünk-e már... szórakozni se akar sehol, egyszerűen csak annyi, hogy eljár suliba mivel még 10.-es csak a középsuliban, és ennyi... oda is elég nehezen megy el... itthon már nincs semmi izgalom, szex sincs nagyon, néha orálisan kielégít, de akkor is azt mondja közben, hogy na mikor élvezel már el, meg siessek már, mert fáj a háta... már nem bírom, megkértem, hogyha nem szeret keressen a neten másik párt magán vagy a suliban vagy ahol akar és ha nincs hajléka, mert az anyja nem fogadja vissza akkor menjen oda de engem hagyjon békén és ne készítsen ki idegileg... máskor megcsípte emiatt a karomat úgy, hogy véreztem. utána elszaladt, reméltem a cuccáért jön csak vissza, de sajnos nem... nem szeretem már, én megmondtam neki, de nem érti meg, ő azt hajtja, hogy szeret... de lehet szeretni egy ilyen embert mint ő? mit tesz értem? én mit teszek érte? nem látja, nem érti, és még ő áll neki feljebb? nekem ez fáj, megalázó amit csinál, kiéheztet szexuálisan és lelkileg tönkre tesz... mit csináljak?
2012. máj. 13. 01:15
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
igen, sajnos nem volt jó szexben részem már hónapok óta, talán a saját kezem is jobbat tesz ennél
2012. máj. 13. 01:33
 12/20 anonim ***** válasza:

Èn sajnálom a csajt is hogy ilyen körülmények között nevelték idézőjelesen meg gondolom nem sok szeretet kaphatott de nem ismerem a történetet..gondolom azért is viselkedik igy,bàr arra figyelhetne vagyis örülhetne hogy vki vagyis te gondoskodsz ròla és figyelsz rà...nem tudom mit kellene tennetek..delehet elfog kallòdni..nem egészséges h igy érzi magàt ennyi idősen ...meg neked sem jò! De az édesanyja is hogy àllhat igy hozzà?hol az anyai ösztön ..van testvére?apja?szegènyek amùgy?

25l

2012. máj. 13. 01:43
 13/20 A kérdező kommentje:
nem szegények, testvére van, de már 35 éves és külföldön él. nem törődik vele.
2012. máj. 13. 01:47
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha téged kínoz lelkileg és sok bajod van vele akkor miért vagytok még együtt? A párkapcsolat nem arról szól, hogy szeretitek egymást? Csak szánalomból ne maradj együtt vele. Felnőtt ember, ha akarja anélkül is meg tudja oldani a problémáit, hogy mások nyakán lógna és csak a terhükre lenne.
2012. máj. 13. 01:59
 15/20 anonim ***** válasza:
Hát így átolvasva a kommenteket az utolsó mondatomat azt úgy cakkompakk delete.
2012. máj. 13. 02:04
 16/20 anonim ***** válasza:
88%
Azt gondolom, hogy ez a lány depressziós, legalábbis jó úton van felé, hiszen semmi életkedve. Nem csoda, 17-18 évesen kilökték a világba egyedül, üres kézzel. Te ne a szexet erőltesd, hanem küldd el szegényt pszichológushoz. Elég férfiatlan tőled, hogy szegénynek minden baja van, de te csak a farkadat tuszkolod a szájába. Nem gondolod, hogy ha rendezettebb lenne az élete, akkor visszanyerné a vitalitását is, aztán rögtôn lenne kedve szeretkezni? B+ azon múlik az élete, hogy 18 évesen hajléktalan lesz-e, hogy te kirakod az utcára, ha úgy tartja kedved, vagy sem, ezek után nem csoda, ha depressziós. Te cseszted el az életét akkor, amikor odakôltöztetted magatokhoz, most már legalább addig vállald a tetted kôvetkezményeit, amíg leérettségizik szerencsétlen. Addig is próbáld rávenni, hogy kezeltesse magát, mielőtt súlyosabbra fordul a mentális állapota.
2012. máj. 13. 02:06
 17/20 anonim ***** válasza:
54%
menj át a muterjához és beszélj vele,hogy nálad nem maradhat tovább,aztán paterold ki.
2012. máj. 13. 03:27
 18/20 anonim ***** válasza:
63%
Csak gratulálni tudok a felfogásodhoz. Épp most lenne a legnagyobb szüksége valakire, aki mellette áll, segíti. Az, hogy - szerinted - "szexuálisan kiéheztet", visszavezethető az előzményekre és arra az instabil állapotra, hogy gyakorlatilag akár hajléktalan is lehetne, és semmit sem tehet ez ellen. Még diákmunkával sem tudna teljesen önellátó lenni, és ez a tanulás rovására is menne. Segítsd, támogasd, a szexet hanyagold (ne kényszerítsd rá, ha nem akarja, mert csak rontasz a helyzeten), és kérd meg, hogy menjen el egy pszichológushoz, hogy feldolgozza az eseményeket. Minden kapcsolatban vannak mélypontok, ti épp most értetek el egy ilyenre. Legyetek erősek, kitartást!
2012. máj. 13. 03:40
 19/20 anonim ***** válasza:

Becsap engem és kihasználja a családomat és engem is?

Igen,eléggé.És nem szeret,ez is egyértelmű.Neked nem kötelességed kitartani.Már az is hülyeség volt,hogy magadhoz költöztetted.

Jó tanácsok tényleg,hogy az érettségiig,tehát még két évig éljetek így.Micsoda boldogság...ültesd le,mondd,hogy vagy összekapja magát és bizonyítja,hogy szeret,vagy megy szépen máshová élősködni.Legalább,hogy ott dekkol,besegít a szüleidnek vagy csinál valamit?Vagy csak úgy szállodában érzi magát?

2012. máj. 13. 09:52
 20/20 anonim ***** válasza:
48%

Én értem a te oldaladat meg az övét is.

Viszont én is azt látom, ahogy már írta valaki, hogy a barátnőd bizony depressziós.

Ezt mondjuk nem is csodálom.

Most gondolj bele, rajtad kívül nincs senkije, mindenki magasról tesz rá, nem csoda, hogy maga alatt van.

Oké, lehet, hogy te megteszel érte mindent (?), de az egyik legrosszabb érzés a világon a kiszolgáltatottság, márpedig ő aztán teljes mértékben ki van szolgáltatva neked, hiszen a te "jóindulatodon" múlik, hogy hajléktalan lesz-e vagy sem.

Ez borzasztó érzés lehet, képzeld magad a helyébe.

Nem cseszegetni akarlak, mert gondolom, hogy neked is nagyon rossz így, de ahelyett, hogy még te is elvárásokat támasztasz vele szemben, inkább tényleg kérjétek szakember segítségét, mert ez csak rosszabbodni fog kezelés nélkül.

Amúgy ilyen állapotban igazából nem is nagyon tehet a viselkedéséről és magától nem igen fog kimászni a gödörből.

Támogasd őt, tényleg irány egy pszichológus/pszichiáter és hidd el, idővel jobban lesz.

Az is lehet, hogy újra egymásra találtok, de ha mégsem, legalább lesz lelki ereje a saját lábára állni.

Ám amíg ilyen állapotban van, szerintem gerinctelen dolog lenne kitenned őt.

L/25

2012. máj. 13. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!