Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Becsap engem és kihasználja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Becsap engem és kihasználja a családomat és engem is?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel 1 éve járunk és már együtt is élünk kb. fél éve. Eddig nem volt baj, ám időközben változott. A szülei elváltak, az apja leszarta, az anyja meg a gyerektartás miatt "nevelte"... jó pénzt kapott, mert az apja nagy fej volt... Tehát a lényeg, hogy egyik szülőnek se volt fontos a lány, az anyja miután velem összeköltözött kitagadta, nem tartja a kapcsolatot vele sem. Én, és az én szüleim támogatjuk azóta, anyagilag is, és minden téren. Na, de úgy érzem ő ezt nem hálálja meg, sőt engem egyenesen kínoz lelkileg. Hisztis, lusta és mindig panaszkodik meg nyafog, hogy ez fáj neki meg az fáj, mint egy vénasszony aki már utál élni is. Nem érdekli semmi, ha kint vagyunk akkor mindig azt kérdezi, mikor megyünk haza, megyünk-e már... szórakozni se akar sehol, egyszerűen csak annyi, hogy eljár suliba mivel még 10.-es csak a középsuliban, és ennyi... oda is elég nehezen megy el... itthon már nincs semmi izgalom, szex sincs nagyon, néha orálisan kielégít, de akkor is azt mondja közben, hogy na mikor élvezel már el, meg siessek már, mert fáj a háta... már nem bírom, megkértem, hogyha nem szeret keressen a neten másik párt magán vagy a suliban vagy ahol akar és ha nincs hajléka, mert az anyja nem fogadja vissza akkor menjen oda de engem hagyjon békén és ne készítsen ki idegileg... máskor megcsípte emiatt a karomat úgy, hogy véreztem. utána elszaladt, reméltem a cuccáért jön csak vissza, de sajnos nem... nem szeretem már, én megmondtam neki, de nem érti meg, ő azt hajtja, hogy szeret... de lehet szeretni egy ilyen embert mint ő? mit tesz értem? én mit teszek érte? nem látja, nem érti, és még ő áll neki feljebb? nekem ez fáj, megalázó amit csinál, kiéheztet szexuálisan és lelkileg tönkre tesz... mit csináljak?
2012. máj. 13. 01:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Jól néz ki legalább? Mennyi idős?
2012. máj. 13. 01:17
 2/20 A kérdező kommentje:
jól, de ez miért fontos? 18 éves
2012. máj. 13. 01:19
 3/20 anonim ***** válasza:

10.osztályos?O__O tehát ien 16-7-8 éves.

Szülei komolyan semmit nem szoltak hogy ilyen fiatalon összeköltözik vkivel?

Amúgy ha ilyen nem is szeret.Tényleg csak kihasznál.Ha te nem lennél neki lehet már utcán lenne...

2012. máj. 13. 01:21
 4/20 A kérdező kommentje:
a szülei nem törődnek vele, lemondtak róla... igaz annak idején az anyja megjegyezte, hogy meg fogom bánni ő ismeri a lányát... na igaza is lett...
2012. máj. 13. 01:23
 5/20 anonim ***** válasza:
Hányszor bukott?
 6/20 A kérdező kommentje:
nem bukott hanem késett
 7/20 anonim ***** válasza:
szép családja van...
2012. máj. 13. 01:24
 8/20 anonim ***** válasza:
Facebook profilt küldesz privátban?
2012. máj. 13. 01:26
 9/20 A kérdező kommentje:
bocsi de nem küldök nincs jogom a tudta nélkül...
2012. máj. 13. 01:28
 10/20 anonim ***** válasza:
siessél, mert fáj a háta... ez de demoralizáló...
2012. máj. 13. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!