Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kihasználja hogy van pénzem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihasználja hogy van pénzem?

Figyelt kérdés

Kicsit mostanság furkálódik bennem a kisördög, hogy miért csinálja ezt a barátnőm....

Leszögezem, hogy nagyon szerelmesek vagyunk egymásba, ezt rendszeresen ő is hangsúlyozza, és bizonyítja is.

Namost, de ez távkapcsolat, idestova 3 hónapja tart. Eddig csak én voltam náluk, (tömegközlekedéssel járok, kb 120 km, 2 átszállás kell mindig legalább)

MIkor felhozom, hogy most jöhetne ő, kicsit már unom, jön a szöveg, hogy nincs pénze, stb stb....

De érdekes módon bulizni menni minden pénteken, vagy szombaton kunyerál egy ezrest valahonnan....

Szerény személyem meglátogatása, 2000 ft ba kerül kb....

(ugy hogy abba má a visszaút ára is benne van)

Pl. ha discozni, vagy moziba is megyünk mindig én fizetek...mozi+kaja+a buszjegyem már ottvagyok 10 ezernél egy nap alatt....

Én vállaltam a távkapcsolatot, én vagyok a férfi, ennek megfelelően nem is tagadom hogy nekem illik fizetni többször....nade mindig?

Egyetlen egyszer meghívott pizzázni, és akkor tényleg mindent ő állt.

Nekem is a munkából van a pénzem, megdolgozom érte, mellette még ugye suli, tehát nem anya, apa gazdag téma van...

Nyáron is pl. mondtam neki, menjen dolgozni legyen pénze, és elmegyünk éjszaki fürdőbe....erre addig halogatta, ohgy majd ekkor, majd akkor, hogy vége lett anyárnak, miközbe a szája meg sírt, hogy unatkozik egész nap...

És mire felhoztam, hogy akko talán dolgozni menjél el szépen, még fel volt háborodva....

Dolgozott valamenyit, nemsokat, sztem összesítve egy hetet egész nyáron, miközbe minden nap mehetett volna.....

2011. szept. 8. 14:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ki hát.
2011. szept. 8. 14:51
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
Akkor viszont amatőr, hogy nem tudott gazdagabb gazdatestet keresni.
2011. szept. 8. 14:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Elég idegesítő lehet...

Figyelj, mond meg neki ez téged zavar, és hogy ne azért legyen veled, mert neked van pénzed, és hogy el tudja tőled kunyerálni... Ha nem veszi a lapot, akkor szakíts. Egy szerelem nem a pénzről szól, de nála úgy látszik, hogy igen...

2011. szept. 8. 14:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, mondd meg neki, hogy fizesse ki vonat/buszjegy árának felét, és úgy nem téged terhel minden költség

Amíg távkapcsolatban voltam, mi is ezt csináltuk.

Mindig én mentem a sráchoz, de csak 2300 ft-ot kellett kifizetnem, mert fizette vonatjegy felét.

Normálisabb lány meg nem várja el, hogy pasi fizessen mindent

2011. szept. 8. 14:57
 5/7 dep25 ***** válasza:
100%
Tuti kihasznál szerintem hagyd ott a fenébe vagy beszéld meg vele hogy néha neked is lekellene jönnöd hozzám nem csak nekem mert ez így nagyon megterhelő a számomdra mind anyagilag mind pedig fizikailag(munka+utazgatás)Ha azt mondja nincs pénze mondjad neki hogy bulizgatni bezzeg van pénzed.Ha szeret úgyis lefog menni hozzád ha meg nem megy le hanem a bulizást álasztod akkor szakíts vele mert hosszútávon nagyon sok pénzt fogsz rákölteni a semmiért.
2011. szept. 8. 14:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én diákmunkán vagyok az egyetem mellett, párom meg főállású már. Jóval többet keres, de eszembe nem jutna, hogy mindent ő fizessen. Ha kitalálom, hogy menjünk moziba, akkor mivel az én ötletem, ezért én fizetem, ha ő akar étterembe menni ő fizet. Ha közösen megtervezünk valamit, akkor felesbe fizetünk. Én elbeszélgetnék a lánnyal...
2011. szept. 8. 15:13
 7/7 A kérdező kommentje:

Mindig hangoztatja, hogy nem a pénz a fontos meg mittomén...és tény hogy változott azért az utóbbi hetekben, sztem leesett neki valami...

Amúgymeg, ha akarna,találna magának simán gazdag fószert, pl a helyi disco tulajának a fia is fel akarta szedni, és nemegy szegény gyerek.....

2011. szept. 9. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!