Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kihasználja vagy én látom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihasználja vagy én látom rosszul? Heti 10-15 ezer forint fölött általában.

Figyelt kérdés

Hétvégén a legjobb haverommal voltunk négyesben. Én a párom és ő a párjával, akit most ismertem meg. Az volt, hogy én a párommal elég visszafogottan költekezünk ha nem muszáj, náluk meg az volt, hogy a csaj 3x vetetett magának kürtős kalácsot, egy darab 500 ft utána a mekiben kajált el vele 2500 ft-ot, plusz a benzin amivel lejöttek az volt 8 ezer körül. Biliárdozni is mentünk ott 800 ft-ot hagyott ott, mert a csaj az7t akart játszani, végül én segítettem ki, mert nem maradt pénze szinte. Úgy vettem észre, ha nem költene ennyit rá, akkor nem is hódolna neki annyira a lány. Van kocsija már haveromnak és sok helyre viszi, a benzint persze ő fizeti. Mire mondja haverom: ha szilveszterre lesz zsém, akkor megyünk majd valahova. Ezt nem értem, ogy ő nem látja, hogy mennyit költ??? naponta 3-4 ha utaznak akkor 10 ezer fölöttieket dob ki. csak eladó egy boltban, minimálbérből él, igaz az anyja még támogatja. Hogy beszéljek vele?? Én látom rosszul a helyzetet? Mi a párommal ennyit nem költünk el egy héten se, amit p egy nap alatt. Párom szerint se stimmelt a lány nézése sem.

20 fölöttiek vagyunk csak az én párom 19.

2011. nov. 21. 09:43
 1/7 anonim ***** válasza:
ennyiből én tudom eldönteni, hogy tényleg jól érzed-e.
2011. nov. 21. 09:52
 2/7 atilis ***** válasza:
100%
Ez nem a te problémád, valaki tudja, hogy hol van a határ, valaki pedig szereti a pénzt szórni és csak a mának él. A barátodat sem kényszeríti erre senki, szerintem ne ártsd bele magad ez az ő dolga. Az sem biztos, hogy a csaj kihasználja, de lehet, hogy csak nem veszi észre.
2011. nov. 21. 09:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne szólj bele. Én elkövettem ezt a hibát egyszer, aztán én voltam a köcsög, hogy le mertem szólni a szerelmét a haveromnak. Majd ha eloszlik a rózsaszín köd a haverod szeme elől észreveszi magától. Addig úgy sem.
2011. nov. 21. 09:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem ebből annyi jött csak le,hogy a csaj szeret kajálni és ku/rva drága a benzin.Nagy ritkán,ha elmegyünk moziba,az is minimum 5k,de inkább több.Napi szinten kizártnak tartom,hogy a srác meg a szülei ezt bírnák anyagilag,tehát nem hiszem,hogy 3-4k elmegy..Szerintem annyi lehet a dologban,hogy a srác engedékeny(az is lehet,hogy papucs),a csaj meg ki meri nyitni a száját,ha valamire szüksége van.
2011. nov. 21. 10:07
 5/7 anonim ***** válasza:
akivel meg lehet csinálni...
2011. nov. 21. 10:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy igazad van, de bocsi, ez nem a te problémád. És az emberek nem szeretik, ha a személyes dolgaikba beleszólnak, még akkor sem, ha igazad van.
2011. nov. 21. 11:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Meg is érdemli.

Aki eladóként dolgozik egy boltba és az anyja támogatja,annak mi a p*csáért kell saját autó????

De bírom,hogy egy csomó ember albérletet is alig tud fizetni,de azért autóhitele van meg elveri mindenét benzinre és szervízre.

Ez ma Magyarország.

2011. nov. 21. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!