Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy lányoknak a belépő ingyenes, vagy 500 forint, míg fiúknak 1000 forint vagy 2000 forint?
Azaz, hogy fiúkkal fizettetik ki vadidegen lányok belépőjét?
Lányok válaszát is várnám, hogy vajon itt is küzdenek-e az egyenlőségért? Írjátok mögé, hogy F vagy L.
Ja és akkor egy vicces kérdés a végére, ha én fizetem a vadidegen lány belépőjét, akkor jogom van mondjuk cserébe kérni is valamit tőle?
Mit szólnátok, ha ezt bevezetnék máshol is? Moziban, színházban, teszem azt, benzinkúton a benzin árában, hogy ezeken a helyeken a fiúknak drágább?
Mondjuk a szórakozóhelyek 80%-án :) vagyinkább :()
Pl.: [link] kattints egy képre, és olvasd el az alját...
ezen már én is elgondolkoztam, nem valami igazságos.
viszont elég röhejes gondolat az is, hogy ezért cserébe te bármit is kérj a lánytól...a lánynak mi köze ehhez a rendszerhez?
L
most komolyan buliznál olyan helyen ahol az emberek 90%-a fiú :)
akkor menj mel*gbárba :D
Lánynak: Mondtam, hogy az csak vicces kérdés :)
Utána lévőnek. A te meglátásod szerint, ha a lányoknak ugyanannyit kéne fizetni, akkor nem mennének bulizni? Otthon ülnének?
Akkor ezek szerint a lányok moziba, színházba, étterembe, állatkertbe, vidámparkba stb... sem járnak, mert fizetni kell érte? És ugyanannyit mint a fiúknak?
Szabadosi János-nak:
Amit te írsz, az ma is megvalósul, számtalan helyen, miközben én fizettem a dupla belépőt... Lányok akkor vannak egy szórakozóhelyen, ha jó a hely! Igényes! Lányoknak tetsző zene megy. stb...
Ha kimész egy sziget fesztiválra, vagy a számtalan egyenlő belépőjű rendezvényre, semmivel kevesebb lányt nem találsz, mint fiút, mert ugyanannyit kellett fizetniük. Ez a szórakozóhelyek félrevezető kampányának része, hogy ne az üzletet kellejen minőségében fejleszteniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!