Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy lányoknak a belépő ingyenes, vagy 500 forint, míg fiúknak 1000 forint vagy 2000 forint?
Azaz, hogy fiúkkal fizettetik ki vadidegen lányok belépőjét?
Lányok válaszát is várnám, hogy vajon itt is küzdenek-e az egyenlőségért? Írjátok mögé, hogy F vagy L.
Ja és akkor egy vicces kérdés a végére, ha én fizetem a vadidegen lány belépőjét, akkor jogom van mondjuk cserébe kérni is valamit tőle?
Mit szólnátok, ha ezt bevezetnék máshol is? Moziban, színházban, teszem azt, benzinkúton a benzin árában, hogy ezeken a helyeken a fiúknak drágább?
Az, hogy gratulálok a patriarchális berendezkedésnek. A helyek üzemeltetői abból indulnak ki, hogy a férfiak átlagkeresete több, ergó többet is ki lehet húzni a zsebükből.
Egyébként érdekes elgondolkozni azon is, hogy ez az egynelőtlenség többnyire a top kategóriás, illetve potenciális ismerkedő és/vagy erotikus tartalmakat felvonultató helyeken jellemző.
Érdekesmód rockkocsmákban, fesztiválokon nem jellemző. Ide viszont a fiatalság jár akinek nincs saját keresete.
Nálunk, Miskolcon is van egy rakás ilyen szórakozóhely plakát, hogy 1000 forint a beugró, de csajoknak csak 500, de van, ahol ingyenes.
Ha itt is normális, amerikaihoz hasonló jogrendszer lenne, nagyon nagy összegekre be lehetne perelni őket, de talán még így is.
Ez azért van, mert vannak olyan idióta férfiak, akik hajlandóak pénzt fizetni olyasmiért, ami egy nőnek olcsóbb.
Végül is aki fizet ilyesmiért, az megérdemli az lehúzást, mert balek.
Én teljesen rendben találom, a férfiak ugyanis alapból többet keresnek mint egy nő, ugyanabban a munkakörben. Ez nem hátrányos megkülönböztetés? Ennyi csak jár egy nőnek. Máshol meg nem fogják bevezetni, mert ennek az a célja, hogy sok legyen a nő és jöjjenek utánuk a pasik.
26N
Ma 17:56-nak!
Érdemes lenne abba is belegondolnod, hogy fiatalok járnak szórakozni, ahogy írták már mások is. Azaz, NINCSEN saját jövedelmük! Ez kvázi azt jelenti, hogy ugyan közvetlenül a férfiakat terheli a jogsértő árszabás, azonban ha belegondolsz, közvetve már azokat a családokat, ahol fiú gyerek van! Ugyanis tőle kapja a zsebpénzt! Hol van jogod, vagy szórakozóhelynek joga eldönteni, hogy az a fiú gyerek családjának szociális helyzete hol helyezkedik el pl. a tiedhez képest?
Egyébként érdemes annak is utánanézned, hogy pontos KSH adatok alapján ma a férfiak átlagkeresete közti különbség már európai és magyar szinten is 17-20%!
A te logikáddal számolva, ha a lánynak 500 a beugró, ezt 20%-kal növelve, hogy kiegyenlítsd a keresetkülönbséget a férfié akkor is maximum 600 lehetne! Ez azonban állami feladat! És családokról van szó, nem csak férfi nő viszonyról.
Mellesleg a diákmunkán abszolút nulla megkülönböztetés van! Tehát minden szempontból jogtalan.
,,Érdemes lenne abba is belegondolnod, hogy fiatalok járnak szórakozni"
Igen, én is fiatal vagyok, a 26 év még bőven annak számít...
Én nem jártam szórakozni, mikor még nem volt keresetem, de nem is bántam meg. Inkább a tanulásra koncentráltam. Ezzel nem azt mondom, hogy egy tini, vagy huszonéves diák ne bulizzon, de nem kell minden hétvégét bárokban alkoholizálással tölteni és akkor nem is olyan nagy az ár különbség, sőt még a diákmunkából való jövedelem is kifutja. Mifelénk 200.- a különbség férfi és női jegy között. Mi jó származna neked abból, ha egy nő is ugyanannyit fizetne? Nem járnál jobban, max. tényleg kevesebb lesz a lány a szórakozóhelyen, a jegy árat nem vinnék le. A nemek közti fizetési rendszerről meg annyit, bár nem tudom bebizonyítani sajnos létezik, és én is egy áldozata vagyok. Azon vagyok, hogy új munkahelyet keressek.
A jegy árát levinnék, ugyanis ha lányoktól nem szednek semmit, fiúktól meg 800 forintot, ez azt jelenti, ha 400-at szednek mindenkitől, akkor pont ugyanannyi folyik be.
Egyébként meg szórakozóhelyen nem lehet ismerkedni. A kapcsolatok 3-5%-a alakul ki ott. Szórakozóhelyre szórakozni megy az ember, hogy táncoljon, és élvezze a zenét.
Svédországban a helyi politika ezt betiltatta naon helyesen. Eklvégre minden ember = a ffi és a nő pedig teljesen 1enjogú.
Tilos bármelyiket is diszkriminálni csak azér mer. SZEXIZMUS.
Sajnos Mo elég elmaradott felvilágosultság terén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!