Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy lányoknak a belépő ingyenes, vagy 500 forint, míg fiúknak 1000 forint vagy 2000 forint?
Azaz, hogy fiúkkal fizettetik ki vadidegen lányok belépőjét?
Lányok válaszát is várnám, hogy vajon itt is küzdenek-e az egyenlőségért? Írjátok mögé, hogy F vagy L.
Ja és akkor egy vicces kérdés a végére, ha én fizetem a vadidegen lány belépőjét, akkor jogom van mondjuk cserébe kérni is valamit tőle?
Mit szólnátok, ha ezt bevezetnék máshol is? Moziban, színházban, teszem azt, benzinkúton a benzin árában, hogy ezeken a helyeken a fiúknak drágább?
"Hála az égnek az internet és az áram még ugyanannyiba kerül, tehát a kockákkal még nem b@sztak ki..."
Igen, ezen én is a mai napig fetrengek :) istenem, ez mekkora aranyköpés! :)
Egy férfi (már ha valak annak gondolja magát) fizessen belépőt, hívja meg a lányt italra, és ha elég jól csinálja akkor a végén esetleg kaphat valamit a lánytól.
Nyilván szórakozni egy hetero férfi azért jár, hogy lányokat ismerjen meg ez persze pénzbe kerül. Szórakozóhelyen pedig lehet ismerkedni, nyilván nem olyan hozzáállással, hogy előre ledealelem a lánnyal, hogy mit ad majd a kólárét meg a belépőért cserébe. Egy férfi, ha lemegy szórakozóhelyre fizessen, mint a katonatiszt, ha meg nincs annyi pénze, hogy belépőt fizessen idegen lányoknak, vagy meghívja őket italra akkor ismerkedjen máshol. :) Jó és egészséges lenne, ha ez a szerencsétlen társadalom felfogná agyilag, hogy férfi és nő sosem lehet egyenrangú, mivel más-más szerepre, funkcióra lettek tervezve.
Akkor ezt közöld a lányokkal is, akik ma már nem tudnak: főzni, takarítani, gyereket nevelni, azaz kb. semmit, amit egy nőnek tradicionális dolga :)
Ez vicaverza alapon működik! A mai nők elvárják, hogy a férfi ugyanúgy takarítson, főzzön stb., hát akkor fizessen a nő is! Amúgy nem kell eltúlozni, mert kb. a nők meg azért járnak szórakozni, hogy fiúkkal ismerkedjenek! Nem csak a férfia akar ám ismerkedni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!