Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van miért szerencsétlennek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van miért szerencsétlennek éreznem magamat?

Figyelt kérdés
24 éves ,,fiúcska" múltam, és nem volt se barátnőm, se csók, se szex, semmi. Sose tepertem különösebben érte, és most kezd izgatni a szex gondolata, viszont tudom, hogy már késő bánat. Prostituált segítségét érdemes kérnem, ugye?
2012. máj. 12. 09:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Csak az van magányra ítélve, aki elhiteti ezt magával. Kvázi saját magadat ítéled magányra. És miért? csak mert eddig nem jött össze, és azt hiszed, hogy már nem is jöhet? Ez nemígy van ecsém.

Mással ne foglalkozz, attól nem lesz neked se rosszabb se jobb, hogy más korábban megtalálta a párját. Ez a dolog egyszerűen nem mérvadó tényező.

Barátnőt sem nehéz szerezni,csak mosolyogj az emberekre, és hogy mondjam. Ne fogd vissza magad. Engedd ki azt a sok jót, meg pozitivitást ami benned van...valahol a negatívitás alatt elrejtve. Ha kiengeded, tuti, hogy beleszeret valaki a személyiségedbe, és akkor már nem lesz mérvadó a tapasztalat hiánya :)

Ja meg nemtom te hogy vagy vele,de én rohadtul szégyellném ha 1 qrvával veszíteném el....

Kitartás, szedd össze magad, és legyen tököd. ATB.

21f

2012. máj. 14. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!