Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kínzom magamat?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért csinálom, de mindig így végződik. Megismertem egy nagyon aranyos lányt, sokat beszélgettünk, randiztunk, és mielőtt igazán összejöttünk volna, eltűntem. Nem írtam vissza neki, nem kerestem. Pedig már kedveltem, de olyan mintha direkt kínoznám magam...eltelt másfél hét, és nagyon hiányzik. Olyan mintha szenvedni akarnék, hogy megkedvelek valaki és lelépek. De nem előre kitervelten csinálom az eltűnéseket, egyszerűen csak "jön". Mi lehet ennek a pszichológiai magyarázata? Félek az elköteleződéstől, egy komoly kapcsolattól? Vagy csak egyszerűen gyáva vagyok a szerelemhez?
23/f
2012. ápr. 1. 23:23
1/8 anonim válasza:
Kötődési, illetve bizalmi problémák.
2/8 anonim válasza:
A megoldás egyszerű: NE CSINÁLD EZT!!!
3/8 anonim válasza:
Kettes: csak az a baj, hogy mondani egyszerű, megvalósítani nehéz... Én a barátaimmal csinálom ugyanezt. Szerzek valakit, eldobom magamtól, mikor kezdene normális kapcsolat kialakulni közöttünk. Bizalmi probléma, jól mondta az első.
5/8 anonim válasza:
Félek az elköteleződéstől, egy komoly kapcsolattól? Vagy csak egyszerűen gyáva vagyok a szerelemhez?
mindkettő
6/8 anonim válasza:
Azért csinálod, mert ez jó. Így a kiszemelt lányban is hiány alakul ki, amivel erősíted a kapcsot. Csak nem kéne abbahagyni, hanem 1 hét után folytatni.
7/8 Christian Death válasza:
Totál luzer vagy! Nincs rajtad segitseg.
8/8 anonim válasza:
Valószínűleg tényleg félsz az elkötelezettségtől, de szerintem most hívd fel a lányt, kérj tőle elnézést vagy mond el ezt neki is, mert ha sokáig folytatod meg fogják elégelni az emberek.Nem fog mindenki rád várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!