Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha leiszom magamat, akkor rámászok? Tapasztalatok esetleg?

Figyelt kérdés

Ritkán járok buliba, és olyankor is nagyon keveset iszok. Viszont szeretnék kirúgni a hámból. Meghívott egy barát a szülinapi bulijára, amit ugye nem illendő kihagyni, de egy clubban tartja, ahol mindenki piálni fog. Gondoltam akkor most én is. Nehezen oldódok fel társaságban, hátha segít a pia. Viszont a barátom öccsével megyek,mivel ő is meg van hívva (a barátom nincs:/).Az a helyzet,h pár évvel ezelőtt halálosan bele voltam zúgva,és neki is bejöttem de nem lépett.Most viszont folyton flörtöl velem ha a barátom nincs jelen.Attól félek,h ha többet iszok a kelleténél,akkor esetleg rámásznék,vagy szerelmet vallanék neki. Sok ilyet hallottam már,ezért tartok tőle.Mennyi ennek a valószínűsége?:D Tapasztalatok?

18/L

2012. márc. 26. 18:09
 1/10 anonim ***** válasza:

szerelmet akkor vall egy részeg,ha igaz.:)

tehát?

2012. márc. 26. 18:10
 2/10 A kérdező kommentje:
Szerelmes nem vagyok belé már, de mikor flörtöl velem, akkor egy kis vágy felmerül.:D Inkább csak testi vágy.
2012. márc. 26. 18:14
 3/10 anonim ***** válasza:
akkor nem is szereted a pasidat..
2012. márc. 26. 18:16
 4/10 A kérdező kommentje:
De szeretem. És nem csalnám meg. Ez csak egy testi vágy, ami már akkor kezdődött mikor még a barátomat nem is ismertem...
2012. márc. 26. 18:18
 5/10 anonim ***** válasza:
51%
Mi bajod lehet? Dugni jó. :)
2012. márc. 26. 18:20
 6/10 anonim ***** válasza:

Csak azt tesszük meg részegen,amit józanon is megtennénk.Szóval bármi is történjék,azt lehetőleg ne a piára fogd,mert ehhez a piának nem sok köze van!Maximum a gátlásaidat oldja fel,és merészebb leszel.No de nyilván csakis olyasmit teszel még alkoholmámoros állapotban is,amit megtennél amúgy is,mert vágysz rá.Tehát Te vágysz erre a fiúra.Ebből következik,hogy nem szereted annyira a barátodat,mint amennyire kéne.Te nagyon hajlasz a kísértés fele,mert vonz a másik srác,mert nem vagy annyira szerelmes,mint amennyire annak kéne lenned...A vágy felülírja az érzéseket és az eszedet.Téged a vágy vezet.Biztosan a mostani barátod mellett a helyed,és biztos kell Neked egy komoly kapcsolat???Ezen gondolkodj el inkább!

Tapasztalat...

2012. márc. 26. 18:23
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
2012. márc. 26. 18:29
 8/10 anonim ***** válasza:

1: ha józanul nem akarod megtenni, akkor részegen sem fogod

2: ha ennyira aggaszt, akkor ne igyál sokat, nem nehéz

2012. márc. 26. 18:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Neked kell tudnod, hogy mit hoz ki belöled az ital. Mi nem ismerünk téged és ez egyedi jellemzö.
2012. márc. 26. 19:10
 10/10 anonim ***** válasza:
szerintem tuti rámászol és több is lesz belöle nyalni falni fogod ha még ö is berug akkor meg aztán gumi azér legyen nála
2012. márc. 26. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!