Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás és letagadás! Tapasztalatok? Vélemények?
1. Ha valaki megcsal valakit mondja is el! gerinctelen és undorító dolog így becsapni valakit!
2. Ha már tudja, felesleges tagadni. Még jobban lejáratja magát az ember.
Soha nem csaltam meg egyik barátnőm sem, és nem is fogom.
Elvben, ha megtörténne, nem tudnék a szemébe nézni,
és úgyis észrevenné rajtam. Ha meg nem tudok a szemébe
nézni, akkor tök mind1, hogy mit mondok, úgyse hinné el.
Megcsalásnak kiváltó oka van, és minden esetben a kap-
csolat lezárását vonná maga után (oké, kémia, hormonok
tombolnak, DE akkor sem indok). Letagadni felesleges,
mert akkor 1 HAZUGSÁG, és követni fogja a többi. Legalább
a párjához legyen maximálisan őszinte az ember.
Én egyszer megcsaltam az exemet,nem vagyok rá büszke de tőle szex terén nem kaptam semmit sem.
Gerinces voltam, mert elmondtam neki. Nem is tudtam volna tagadni. Azt hiszem ez a legtisztább dolog
22/L
1.A nők még azt is letagadják, amire bizonyítékod van.
2.Ha egy nő megcsalt vagy felmerült egyáltalán a gyanúja, dobd és soha ne fogadd vissza, mert újra megteszi.
3.Mindig légy éber, figyelj oda azokra a pasikra, akikről túl keveset beszél, de gyakran felmerül a neve. Ott mindig van valami.
4.Egy csomó van még, de úgyis majd megtapasztalod a saját bőrödön, mert minden nő hűtlen dög.
11:30,azt leszámítva,hogy nem kaptál szex terén semmit szeretted azt a fiút akit megcsaltál ?
Mint embert szeretted?
Vagy mit éreztél iránta?
Valamennyire biztos szeretted nem ? akkor ,hogy voltál képes megtenni ezt vele ?
Engem többször is megcsalt egy lány, aki eleinte azért nem akart összejönni velem, mert fél a fiúktól mert mi megcsalunk mindenkit. Hónapokon át húzta az egészet, holott azt állította, hogy szeret, pusztán csak tart ettől. Aztán 1 hét után dobott azzal az indokkal, hogy neki nem kell kapcsolat mert nem érzi késznek magát rá, és azt sem érzi, hogy nekem ő kéne. Én éreztem, hogy ez sallang... valami gáz van, de nem mertem gondolni komolyabbra. Nagyon szerettem. Futottam utána 3 hónapon át, mire elmondta, hogy már járásunk első napján lefeküdt valaki mással, meg utána még pár valakivel mert "hülye voltam ne haragudj". Ő sem tudott a szemembe nézni.
Nekem az a véleményem, hogy elképesztően gerinctelen dolog. Úgy gondolom, hogy egy párkapcsolatban mindent meg kell próbálnia megbeszélni a feleknek. Ha valamit nem tudnak, vagy úgy érzik, hogy nem működik tovább a dolog, akkor szakítsanak, és utána mindenki mehet ahova akar, de addig ne! A fent leírt esetben is az fájt a legjobban, hogy hazudott. Miért nem tudta már akkor elmondani, hogy mit tett? Miért kellett ennyire elhúzni az egészet? Én sosem tudnék ilyet mással tenni, egyszerűen nem vinne rá a lélek.
a vki félre tud baszni, akkor utána tudja elmesélni a kedvesének is!!!
undorító dolgok ezek.
engem az exem annyi csajjal csalt meg, h 20 ujjamon sem tudnám megszámolni....
és 3évig vtunk együtt és mindenki tudta, csak persze én nem.
3 évig hülyének voltam nézve, gondoltam azért nem szóltak, mert ugy vtak vele, h én tudok róla...
aha persze... semmit nem tudtam, szarrá aláztak...:(
előző vagyok:
jah és persze amikor nagy nehezen elém mert vki állni, hogy 3 éve csal a párom, akkor persze rákérdeztem nála, és tagadott... de persze én azonnal ott hagytam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!