Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy levelezek egy frissen megismert lánnyal, de úgy érzem hogy szarik rám? (Visszaír meg minden, de ő nem kérdez semmit). Nem érzem magamat unalmas embernek, vagy mivel kéne kezdeni az ismerkedést?
Koma, iylen már velem is előfordult egy párszor. Ilyenkor egyszerűen hagyni kell a pitsába.
Nekem is herótom van, ha örökké én kérdezek és a másikat meg ku*vára nem érdekli, hogy velem mi van.
De ez akár szóban is előfordulhat nem csak levelezésnél.
Ilyenkor annyit csinálj, hogy mikor válaszol a kérdésedre, fűzz valamit hozzá, de ne kérdezz másra rá.
És hagyd a francba. Ha nem ír vissza, akkor ennyi volt.
Nem kell nagyon szívre venni.
21F
Biztos unalmas neki a téma, mondj neki valami ketertelmu kijelentest, amire persze o a rosszabbat fogja gondolni, te meg mond meg hogy a masikra gondoltal, aztan majd csak irogat hogy elnezest nem igy- meg ugy gondolta, valami otleteset gondolj ki.
Ha ez se segit akkor johet a "beszeljunk a huvelygombarol" tema, arra biztos raharap :)
Ha érdeklődne irántad visszakérdezgetne. Szerintem ne foglalkozz vele. :S
22L
Ha nem érdekled, akkor nem érdekled; ez már csak ilyen. Rá kell hagyni, és olyat keresni, akit te is érdekelsz, a párkapcsolat témában nem érdemes erőltetni azt, ami nem megy, mert később sem fog menni. Attól, mert az ő érdeklődését nem keltetted fel, még nem feltétlenül vagy unalmas.
Megjegyzés: azon azért ne lepődj meg, ha véletlen ezután hirtelen elkezded érdekelni, a nők már csak ilyenek :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!