Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az utcán szembejövő pasik hány százalékát tartjátok helyesnek? Hány százalékukkal tudnátok elképzelni ismerkedést?
1%... :DD
jó, talán picit válogatósra sikerültem.
Az utcán szembejovo pasik 12,39%-át tartom helyesnek. Ez az adat a 2011.9.13 14:34 - 2011.11.16 9:13 kozti idointervallumban torténo felmérésem eredménye, a számítást pontosítanám azzal, hogy átlagosan napi 2 óra 24 percet toltok az utcán, és az adott értéket egyszeru átlagszámítással kaptam, a statisztikai felmérésembol természetesen kizártam a noket, a 16 éven aluli gyerekeket és a 50 évesnél idosebbeket.
Természetesen a számítással kapcsolatos grafikonokat és egyébb mellékszámításokat elkuldhetem privát uzenetben, ha megfelel.
Változó, vannak időszakok, amikro nem látok helyes srácokat, de én általában 50% feletti arányt érzékelek.
Persze ez kedv függő is, egy rosszul sikerült ZH után pl. nincs energiám erre figyelni. :)
Ha jó napom van, szerintem olyan 60% körül tuti van. :)
100-bol kb 1-t talalok vonzonak annyira, hogy erdekeljen. De ha jo kedvem van, meg attol is fugg, hogy a varos melyik felen jarok akkor akar 5-10 is lehet.
En a szemuket szoktam nezni, es a legtobbnek ures. Nem sugarzik belole semmi ertelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!