Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van miért szerencsétlennek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van miért szerencsétlennek éreznem magamat?

Figyelt kérdés
24 éves ,,fiúcska" múltam, és nem volt se barátnőm, se csók, se szex, semmi. Sose tepertem különösebben érte, és most kezd izgatni a szex gondolata, viszont tudom, hogy már késő bánat. Prostituált segítségét érdemes kérnem, ugye?
2012. máj. 12. 09:00
1 2
 1/11 anonim válasza:
szerintem prostituált akkor jó ha csak szexelni akarsz és nagyon ki vagy éhezve. amúgy egy normális barátnőt kéne keresned...
2012. máj. 12. 09:04
 2/11 A kérdező kommentje:
Normális barátnőt szerezni túlzottan nehéz manapság, főleg az én esetemben. Látom, hogy a nők 98%-ának a szexuális tapasztalat számít, hogy csődör legyen az illető.
2012. máj. 12. 09:07
 3/11 anonim ***** válasza:
Attól még lehet valaki csődör, hogy egyelőre nyeretlen kétéves. :)
2012. máj. 12. 09:10
 4/11 A kérdező kommentje:
Páran mondták már nekem, hogy titkoljam a tapasztalatlanságot, csak ennyi év után már tényleg nagyon ideges lennék, ha oda kerülne a sor, hogy bizonyítsak. Ismerkedésre majdhogynem képtelen vagyok a gátlásaim miatt, és gyanítom, hogy emiatt melegnek néznek az ismerősi körömben.
2012. máj. 12. 09:18
 5/11 anonim ***** válasza:
Ne kérdezd,hanem cselekedj!Menj el egy igényesebb prostihoz!
2012. máj. 12. 09:21
 6/11 anonim ***** válasza:
Ne úgy fogd fel, hogy bizonyítani kell, akkor könnyebb lesz.
2012. máj. 12. 09:22
 7/11 A kérdező kommentje:
Bár lenne most pénzem rá.
2012. máj. 12. 09:46
 8/11 anonim ***** válasza:
Én is egy lányt javasolnék. Szerencsére tele van a főváros, szexi főiskolás hírdető lányokkal akikhez bármikor el lehet menni,mert ma már odáig jutottunk hogy lehetetlen normális barátnőt találni.
2012. máj. 12. 12:40
 9/11 A kérdező kommentje:
Én inkább úgy érzem, hogy nekem lehetetlen, mert az ismerőseim jó része talált maga mellé rendes barátnőt.
2012. máj. 12. 15:52
 10/11 A kérdező kommentje:
Persze ők is 20 éves koruk előtt, szóval épp idejében, én meg kb. magányra vagyok ítélve.
2012. máj. 12. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!