Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magány, de nem egyedül?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy mindenki az agyamra megy. Nyugalomra lenne szükségem, egy kis egyedüllétre, de mégsem egyedül. Nem tudom jobban megfogalmazni, lehet, hogy zavarosnak tűnhet. Ezért csak azoknak a válaszát kérem, akik éreztek már így. Köszönöm előre is.

2012. máj. 11. 21:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Teljesen, mintha kicseréltek volna. Mindenkit megbántok, aki hozzám meer szólni.
2012. máj. 11. 22:16
 12/16 anonim ***** válasza:

érdekes ma én is pont ezt éreztem.

ha valaki valamivel okosabb lesz az majd azért írjon

2012. máj. 11. 22:37
 13/16 anonim ***** válasza:
én is igy vagyok. örülnék ha lenne melettem valaki de nincs kedvem beszélgetni vele.legnagyobb kedvem ahoz lenne ha haza se mennék egés éjszaka kint maradnák nem innánk csak sétálnák.persze ugy hogy megse szolalnák csak épp ha van hozzá füzni valom a témához de persze mind végig kuka lennék mint aki megnémult.csak ezzel az a baj hogy nem akarom untatni az embereket:( tudom fura de ilyen élet kedvem van
2012. máj. 12. 03:05
 14/16 A kérdező kommentje:
Igen, hasonló. Sajnos. Észre is vette, hogy hallgatag vagyok. De nem tudom elmagyarátni neki, hogy mi a pontos oka. Ő pedig néz, hogy mi van velem, mert nem ilyen szoktam lenni.
2012. máj. 12. 10:29
 15/16 anonim válasza:
Detto én is így vagyok.... Nem akarok egyedül lenni sem, de ha meg hívnak vhova akkor nincs kedvem menni...Munka sincs, vizsgaidőszak most kezdődik... :S van egy 5 hónapos cicám, azt hittem, hogy ha legalább ő vár itthon így jobb lesz...de nem :D nem találom a helyem... nem tudom mit akarok...és folyton ha egyedül vagyok a sírás kerülget, de ezt persze az ismerőseim nem látják soha...
2012. máj. 12. 22:17
 16/16 A kérdező kommentje:

Tegnap voltam kirándulni, egész addig, míg a szabadban voltam, jól éreztem magam. El is fáradtam egy kicsit, de mire hazaértem, mehetnékem volt még.

Miért van ez? Elég sokan írjátok, hogy hasonló helyzetben vagytok. Én nem értem az okát.

2012. máj. 13. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!