Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most mit csináljak? (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik, február táján elvileg még én is tetszettem neki. Azóta csak köszöngetünk egymásnak (mosolyogva) és tovább megyünk. Élőben még nem sokat beszélgettünk, de facebook-on már igen. (de mostanában sokszor én írtam rá..)
15/L
2012. máj. 11. 17:25
1/11 anonim válasza:
Természetesen lekváros buktát, mert azt itt mindenki szereti.
2/11 A kérdező kommentje:
Komolytalan emberek kíméljenek!!
2012. máj. 11. 17:26
3/11 anonim válasza:
Azt mi sajnos nem tudjuk, hogy a fiú komolytalan-e vagy nem.
4/11 A kérdező kommentje:
Teljesen normális. komolynak tűnik
2012. máj. 11. 17:29
5/11 realrocknrolla válasza:
pontosíts ez igy kevés info
6/11 A kérdező kommentje:
bocsi, szted milyen infó kellene még?
2012. máj. 11. 17:36
7/11 realrocknrolla válasza:
mondjuk a srácról, ha beszéltetek annyit h vmi kiderüljön róla
8/11 A kérdező kommentje:
Nagyon rendes, kicsit csöndes, de mosolygós; egy évvel idősebb nálam.. Legfőbb közös pontjaink: suli, zene..
Mi kéne még?
2012. máj. 11. 18:00
9/11 realrocknrolla válasza:
hár akkor kezdeményezz vmit nyugodtan, ha bejöttél neki nem hiszem h visszautasítás érne
10/11 A kérdező kommentje:
lehet hogy megpróbálom, de hogyan??
és mi van ha már egy másik lány tetszik neki?
2012. máj. 12. 18:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!