Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már valaki hasonló érzelmi zavarban?

Figyelt kérdés
Párommal 2,5 éve együtt vagyunk szeretjük egymást. (Én vagyok a lány). Viszont van egy fiú akit nagyon rég ismerek régebben volt közünk egymáshoz (elég viharos). Körülbelül egy évben egyszer látjuk egymást de beszélni nem beszélünk. De amikor találkozunk illetve csak látjuk egymást, olyan érzés kerít hatalmába amit nem tudok megmagyarázni. Vágyom a régi dolgokra, érzem a jelenlétét keresem a tekintetét. És ez hosszú évek alatt nem változott. Tisztáztuk most a dolgokat a régi fiúval és onnan tudom ő is így érzi. De lehet ez csak testi vonzalom? Vele nem tudom elképzelni az életem, csak és kizárólag a mostani párommal. Hatalmas lelki gondot okoz a dolog és azt akarom elmúljon az érzés. Most is csak azért jött elő bennem, mert megint láttuk egymást. Egyébként nem gondolok rá csak ilyenkor. Úgy érzem megcsalom így is párom aki imád. Mit gondoltok?
2012. máj. 9. 14:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már az életemben ilyen. Én ezt azzal tudtam megmagyarázni, hogy azok a pasik akiknél így éreztem, soha nem voltak igazán az enyémek, nem volt velük komolyabb kapcsolatom, nem éltem velük, nem ismertem őket igazán.. Ezért volt sokszor, hogy vágytam utánuk, mert külsőleg vonzottak, jó volt velük 1-2 dolog, de mélyebb kapcsolat nem alakult ki, hogy kiábránduljak. Ezért mindig vitt utánuk a "vadászösztön", a "megszerzési" "küzdelmi" vágy!
2012. szept. 14. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!