A barátnőm folyton az apján bálványozza. Fiúk, férfiak, jó lesz ez így? Van hasonló tapasztalatotok?
én is imádom az apukámat, szerintem ő a tökéletes apa DE soha nem jutna eszembe a barátomat hozzá hasonlítani.
21N
Huhh, szerintem vekony a hatar ahol a normalis abnormalissa valik.
En mindig ugy gondoltam, ha egy fiu szereti/tiszteli az anyjat, akkor a feleseget is szeretni/tisztelni fogja. Ha egy fiu utalja az anyjat, akkor a felesegenek nem sok jot josolok.
Viszont hasonlitgatni mar necces, mert ugye mit hasonlitgatunk, mely tulajdonsagokat? Ha olyan jol foz az asszony mint anyam, az oke, de azert egy ferfinek olyan kapcsolata lesz a felesegevel (baratnojevel) amilyen az anyjaval sosem volt/lesz, mert az beteges.
Es ez igaz a lany/apa kapcsolatra is.
Ha apukaja preciz es bolcs es szeretne, ha egy ilyen pasit talalna maganak az oke, te pedig veheted kihivasnak, hogy javits magadon, hogy muveld magad, hogy te is precis/bolcs legyel mert ezek erenyek, de ha egy lany korosan tekint az apjara es nemnormalis vonzodast erez a fater irant, akkor az BAJ! Es ezt a nemnormalis vonzodast taplalja a jovendobeli pasija utan, akkor az sulyos...
Nem ismerem a csajt, teged sem, szval ezt igy nehez megmondani, hogy jo lesz-e igy vagy sem...
Konkrétan az zavar, hogy elég gyakran, talán pár naponta elkezd egy ilyet, hogy "Apa, annyira csodálatos ember, annyira kiegyensúlyozott, olyan okos, ügyes, bölcs, annyira szereti mindenki, ...", és legutóbb már hozzátette, hogy "Apa a bálvány..., Te is majd biztos ilyen apa leszel..."
Valószínűleg ő ezt a legjobb értelemben szándékozta mondani, de nekem akkor se esett jól. Én egy teljesen más karakter vagyok, mint az apja szerintem. Nem tudnék, de nem is szeretnék olyan lenni, mint az apja, én azt szeretném, ha olyannak fogadna el, amilyen én vagyok. Meg én azt szeretném, ha a saját lábunkon állnánk, és nem kéne folyton a nagy, bölcs apuka szavaira támaszkodni, hiszen már felnőttek vagyunk.
Fejlemény a dologban, hogy majdnem minden hétvégén hazamegy. Múltkor hétvégére az apja egyedül volt otthon, és ahelyett, hogy ketten együtt mentünk volna valahova, ahogy terveztük, elkezdett azon aggódni, hogy mi lesz szegény apjával egyedül, olyan aktív ember, nem szervezzük-e úgy az utunk, hogy ő is tudjon jönni. Ebből az lett, hogy szombaton együtt voltunk, pénteken meg csak hazament végül. De pl. most, a hosszú hétvégére is inkább úgy szervezi a programokat, hogy az apját is hívjuk túrázni, meg hogy hozzájuk menjünk, ahelyett, hogy kettesben legyünk. Persze, hét közben eleget vagyunk kettesben is, de az más, mert akkor munka van, elintéznivalók, igazából nincs olyan nyugalom.
Jó fej az apja, csak valahogy azt érzem, nem akar elszakadni, nem akar egy közös útra lépni, ami csak a miénk.
"Ebből az lett, hogy szombaton együtt voltunk, pénteken meg csak hazament végül."
--> ... voltunk, VASÁRNAPRA meg csak hazament végül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!