Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévö legyek?
Párommal közel 2 éve vagyunk együtt,együtt is élünk ismerkedésünk óta Ö 27 én 23. nagyon jó a kapcsolatunk :) tudni kell azt hogy van neki egy csates oldala :( a tesójával szokott beszélgetni egyszer láttam mert mellettem dumált vel úgy. S egy nap kicsit kiváncsi voltam már s gépen beléptem mert betudtam s üzikre rámentem s ott volt egy csajtól hogy felöllem ismerkedhetünk... :( sajnos az elözményeket nem tudtam elolvasni mert azok ki voltak törölve...
s jött párom valamiért s én direkt nem léptem ki, rá néztem ö meg a gépre s mondta , hogy jól van... kifordult a szobából... erre én kérdem töle pakkoljak? mire ö igen! ültem s sirva néztem ki fejemböl. kis idö múltán bementem a másik szobába s elkezdtem pakkolni, erkélyröl jön be s áttölelve szemembe mondja hogy csak szórakozásból tete hogy unatkozott s hogy miért adná fel a biztost egy bizonytalanra? Azt mondja , hogy nagyon szeretlek!Kivoltam.Elment most 3-4 napra horgászni s ugy ment el, hogy kérdezte hogy ugye nem fogsz elmenni?
Hát mit mondjak eszembe volt...összepakolok s eldugom a ruháim s elmegyek addig valamerre :)
igen csak hogy szeretem annyira hogy nem tudnám megtenni... meg már hiába mert beszéltem vele.
meg nem tudom hogyha egyszer megfordul a fejében ez akkor lehet hogy máskor is.. s a volt barátnöjét is igy hagyta ott miattam ezért is félek... :(
Szerintem menj el,pakolj össze,tartsatok egy kis szünetet. Aztán meglátjuk,hogy valójában mennyire szeret téged..
Elég furcsa a helyzet ha a volt barátnőjével is ugyanez volt. Meg szerintem te szórakozásból és unalomból nem ismerkedsz másokkal főleg akkor ha tudod,hogy egy komoly kapcsolatban élsz. Azért drukkolok nektek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!