Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom miért azt mutatja felém, amit én felé? Ha hiányzik pl a szeretet, fejemhez vágja, hogy én nem mutatom ki.
és a lehető legszélsőségesebb helyzetekig eljutunk.
ha fáj, hogy megbántott, elvonulok, nem hívom, akkor ő direkt, pláne nem hav fel, míg én nem kezdeményezek.
ha családot akarok vele, örömmel szeretné, és úgy gondolja, ő jobban akar velem.
amikor sokat veszekszünk és nem bírom már a fájdalomtól, hogy üvölt velem az, akit imádok, és szakítok, válaszul erősködik azon, hogy tényleg szakítani kell, ezt ő gondolja...
szóval a párom semmi más, csak válaszreakció...
és ebben az a rossz, hogy érzelmeket semmit nem mutat felém. ezért vagyok bizonytalan a kapcsolatban. ezért érzem hol ezt hol azt.
"ööö"
ő nem látja így kivülről magunkat, nem lehet erről vele beszélni, meg sem érti, csak annyit, hogy valami bajom van.
és szakításnál sajnos ő nem írkál, és nem kap észhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!