Létezik, hogy egy anya tényleg nem szereti a gyerekét?
30 vagyok, 22 évesen szültem a fiamat. Soha nem volt jó kapcsolatom anyámmal, soha nem volt puszi, ölelés, semmi érzelmesség, az amúgy is rideg természetű anyámtól. A gyerekem születése után végképp megszűnt közöttünk minden nemű kommunikáció. Sérelmezte, hogy nagymamát "csináltam belőle". Azóta semmi, nem kíváncsi ránk, éli az életét. Amúgy már engem sem érdekelne...de főleg ünnepekkor azért bennem van, hogy a gyerekemet nem várja a nagyi ünnepi ebéddel...
A környezetemben sehol nem tapasztaltam hasonlót. Ha rossz is a kapcsolat, azért unokákat szeretik. Csak egy példa még: Anyámnak van egy üres garzonja, mi albérletben vagyunk.
Sajnálatos de létezik :S
Én láttam már olyat is hogy az anyuka rosszul bánik a gyerekével, annyira hogy semmi ápolás semmi néha egy szelet kenyér azt érje be vele a 14 éves fiú.És csak azért "tartja" hogy családit kapjon.Szégyen
Apósomnak három ingatlanja,mi albérletben..
Meglopott,átvert,nem kíváncsi ránk és még mi vagyunk a szemetek,mert boldogok akarunk lenni,nem az ő szolgálatában állni.
Anyósom hallgat,idén egyszer telefonált,inkább behúzza fülét-farkát.
Van ilyen.
Van ilyen, igen. Lehet, hogy nem várt gyerek vagy, és ezért nem áll hozzád úgy.
Ne foglalkozz vele, a gyerekednek van másik nagyanyja is, majd ő ellátja a feladatát. (Bár az nem derült ki, hogy vele jó kapcsolatotok van-e.)
Sajnos nálunk sem jobb a helyzet...
Csak te felnőtt vagy, én meg 14 ....
14 évesnek üzenem,
kitartás, és tanulj sokat. Főleg nyelveket. Ez nekem kimaradt, és nagyon bánom. ADDIG TANULJ amíg csak van lehetőséged...ne feledd szavaimat.
Igen, létezik, és sokkal több ilyen eset van, mint gondolnád. Ha csak arra gondolsz, hogy mennyi pszichés problémával küszködik sok-sok ember, akkor ez megválaszolja a kérdésedet.
Bizonyára nem vígasztalk, de leírom: az én anyám még rosszabb volt, mint a tied. Ez van, ez jutott, nekem már ezzel kell élnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!